Návštěva v Paddocku

Smrtelně nemocné děti dnes navštívili boxy týmů HRC kde je provedli Max Biaggi a Nicky Hayden.

Dvě malé děti, které trpí zákeřnou leukémii dnes prožili svůj splněný sen v podobě návštěvy nejen paddocku Moto Grand Prix, ale i seznámení se špičkovými jezdci, kteří je provedli samotnými boxy a nechali je hrát si na jejich motocyklech. Šestiletý Kyle Gelderblom a pětiletý Bubele Melamane si splnili sen prostřednictvím Maxe Biaggiho a Nickyho Haydena, kteří se dětem věnovali a provedly je svým světem. Na závěr dne odešli děti se zářivými úsměvy a obtěžkáni cennými dary z motocyklového světa.
"S těmito dětmi jsem si připomněl svého synovce, který v deseti letech na leukémii zemřel", říkal na provizorní tiskové konferenci Max Biaggi. "On bojoval se svou nemoci po několik roků před svou smrtí a já nyní vím čím procházejí tyto děti i jejich rodiny. Pokud je zde něco čím jim mohu pomoci, pak chci pomoci. Provedení po boxech je pouze malé gesto. Děti byli na jízdu na motocyklu příliš malé, ale užili jsme si spolu velkou zábavu."
Nicky Hayden souhlasil se slovy svého zkušenějšího kolegy z HRC. "Jak říkal Max, pokud můžeme na jejich tváře dostat úsměv, je to velká věc. Miluji děti a doufám, že si dnešní den užili a získali nějaké zkušenosti. Nyní musí být silní a nepřestávat bojovat," říkal naopak Nicky Hayden.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist