Locatelliho postrehy

V nasledujicich radcich se dozvite nazory Roberta Locatelliho nejen na sve soupere, ale i sve vlastni hodnoceni.

Roberto Locatelli je doposud po Mugellu v prubeznem hodnoceni mistrovstvi sveta nejnizsi obsahove tridy druhy, o pouhe tri body za svym krajanem Andreou Doviziosem. Mistr sveta z roku 2000 se chova vzdy velmi pratelsky, ale take uvazlive, ovsem nikdy ne neprijemne. Presto rika otevrene to, co prave citi a co si mysli. Debutoval v roce 1994 prave v Mugellu na divokou kartu a hned ziskal Pole – Position. Zavod nakonec dokoncil na desatem miste. A jake je jeho hodnoceni nejvetsich souperu?
Dovizioso
“Je velmi silny, rychly a take spolehlivy. Vynikajici pilot".
Jenkner
“Steve ma hodne zkusenosti. Je ale zatim prilis brzo, nekam ho zaradit. Myslim si, ze behem sezony vazne promluvi do konecneho poradi MS".
Lüthi
“Tom zajel vloni v Barcelone fantasticky zavod. Nyni ma stejnou motorku, jako Dovizioso. Nevim, jestli ma problemy s jejim nastavenim, nebo mu doposud jednoduse chybi zkusenosti. Ale je jeste mlady a ma cas. Povedeny mladik“.
Stoner
“Je rychly a velmi mlady. Casey ma rozhodne pred sebou velkou budoucnost, ale musi se jeste naucit, zustat v sedle motorky".
Locatelli
“Ma hodne zkusenosti, tak jako Jenkner a je jeden z tech, kteri nemysli pouze na vysledek jednoho zavodu, nybrz maji na ocich cele mistrovstvi sveta, ktere netrva pouze jednu Grand Prix".

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist