Lístky na Sachsenring

Vstupenky na německou Grand Prix se obrovsky rychle ztrácejí z pokladen a předprodejních míst. Očekává se největší návštěva v novodobých dějinách okruhu.

Čtyři měsíce před německou Cinzano Motorrad Grand Prix Deutschland obrovským tempem mizí z pokladen lísky na tuto největší podívanou pro fanoušky motocyklových závodů u našich západních sousedů. Na Velkou Cenu Německa, která se jede 27. července, si již rezervovalo své místečko zhruba 63 tisíc lidí a jistě není nezajímavé, že například hlavní tribuna je již dávno vyprodaná stejně jako několika dalším tribunám chybí již lístky na neděli nebo tzv. víkendové vstupenky. Rychlý prodej vstupenek je odrazem rostoucího zájmu v této zemi o motocykly a pochopitelně zvýšeným zájmem o MotoGP jako celek.
V loňské sezóně navštívilo Grand Prix na Sachsenringu 184 850 lidí, což bylo třetí největší číslo v počtu návštěvníků za celou sezónu. Okruh Sachsenring předčili pouze závody ve španělské Valencii a Jerezu de la Frontera. Letos na okruhu Sachsenring proběhnou také některé změny jako například otevření špičkového tiskového centra a rekonstrukce zatáčky Omega, která bude rychlejší, ale zároveň bezpečnější pro samotné jezdce.
Takže pokud plánujete návštěvu červnové Grand Prix na Sachsenringu - pospěšte si s koupí vstupenky, protože v době konání závodu by na vás již nemusela zbýt.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist