Jenkner se udržuje hokejem

Ledním hokejem si německý pilot Steve Jenkner udržuje svou fyzickou kondici před začátkem testovacího programu svého nového týmu WWC.

V připravovaných oficiálních testech továrny Aprilia na okruhu Ricardo Torma v Cheste u Valencie se představí pochopitelně i tým, který obhajuje zisk mistrovského titulu ve třídě 125 ccm, představí se tedy tým WWC se svou letošní nadějí, německým pilotem Steve Jenknerem, který během okurkové sezóny podepsal v tomto týmu dvouletý kontrakt. Jenkner bude obhajovat své loňské páté místo v celkové klasifikaci a pochopitelně i svých pět pódiových umístnění (pětkrát na třetím místě), když se již nyní těší na své první vítězství v šampionátu Grand Prix 125 ccm.
"Podepsal jsem dvouletý kontrakt s velmi dobrým týmem a jsem si jistý vítězstvím v některém ze závodů letošní sezóny", říká německá naděje. "Budeme mít od Aprilie tovární podporu a již nyní vypadají některé věci velmi dobře. Pochopitelně více zjistíme až při prvních letošních testech příští týden ve Valencii, ale již nyní můžu říci, že náš cíl je podruhé vyhrát titul Mistra Světa. Nevidím žádné důvody proč bychom toho nemohli dosáhnout", nastínil Jenkner cíle pro letošní sezónu.
Během zimní přestávky a dovolené předvedl německý pilot, že tyto řeči o svých cílech nejsou pouze planým vyjádřením. "Měsíc po skončení loňské sezóny bylo hezké užívat si dny volna, ale nyní je již opět čas nastoupit znovu do práce. Já jsem chodil hodně cvičit a hrál jsem lední hokej za tým v mém bydlišti. Hokej je můj druhý nejoblíbenější sport, je to velice dobrý způsob jek se držet v dobré kondici", prohlásil jezdec, který jak se zdá má stejné favoritní sporty jako já :-).
Asi se někdy pojedu podívat jak mu jde hra do těla u mantinelu.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist