Jarda Hules v Cool&Down

V pravidelne ankete odborneho motocykloveho serveru v Nemecku se poprve objevil i cesky pilot, Jarda Hules !!!

Klady
Valentino Rossi (1.): Doktor dal sve konkurenci opet jednou napametnou. Pres 10 - ti sekundovou penalizaci vyhral suverenne. V jeho 31. MotoGP zavode to bylo uz 19. vitezstvi a 30. (!) umisteni na stupni vitezu. Krome toho startoval po 15.-te z Pole-Position.
Loris Capirossi (2.): Po trech mizernych zavodech dojel Ducati-Pilot po 5.-te v teto sezone na stupne vitezu a celkove uz na nich stanul 80x.
Nicky Hayden (3.): Vynikajicim predjizdecim manevren ve finisi si Rossiho tymovy kolega zajistil druhe podiove umisteni. Novacek roku se libil ve stihaci skupine predevsim diky nekompromisni jizde a prekrasnymi souboji diky jeho velkemu zavodnimu srdci.
Kenny Roberts (9.): Prvni Top-Ten umisteni teto sezony pro drivejsiho mistra sveta tridy 500 ccm.
Marco Melandri (out): Dalsi z novacku jel smerem ke stupnum vitezu, az se priblizne v polovine zavodu stal objeti sveho, mozna az moc riskatniho, ale pro divaky velmi interesantniho jezdeckeho stylu.
Roberto Rolfo (1.): Diky svemu druhemu letosnimu vitezstvi drzi Ital letosni MS az do jeho finale aspon v teto kubature napnute. Na mokre draze na Phillip Island ukazal hodne odvahy.
Jaroslav Hules (8.): V poslednich kolech se nejrychlejsim kole celeho zavodu prodral az na 8. pozici, kdy odkazal vynikajicim predjizdecim manevrem v zaverecne zatacce vedouciho jezdce mistrovstvi sveta Manuela Poggialiho do role outsidera.
Dirk Heidolf (13.): Pilot z Hohenstein-Ernstthaleru dojel po ctvrte za sebou do bodu a celkove uz po osme.
Andrea Ballerini (1.): V suchem treninku na 23. miste, v mokrem zavode vyhral. Prvni vitezstvi ve svych 30 letech.
Masao Azuma (2.): Sympaticky Japonec se rozloucil s "cirkusem" GP vynikajicim vysledkem.
Steve Jenkner (3.): Vsichni z okoli Steva doufali v australskem desti na opakovani assenskeho vitezstvi. Ale proti dvoum pilotum na Bridgestonkach nemel Nemec vubec sanci. Treti misto je ale v naprostem poradku. Zápory
Troy Bayliss (out): Domaci jezdec tvrde spadl diky vlastni chybe, kdy se nechal vynest ven az na bilou caru a zde ztratil kontrolu nad svym motocyklem.
Valentino Rossi (1.): Ignoroval stejne jako v Doningtonu zlutou vlajku.
Toni Elias (11.): Pate Pole - Position v rade, ale v mokrem zavode byl vykon petinasobneho letosniho viteze proste zklamananim.
Manuel Poggiali (9.): Po velmi spatne zajetem zavode je jeho prvni titul ve 250 ccm znovu na vazkach.
Ve tride 125 uvidelo na mokrem povrchu pouze 16 jezdcu cilovou vlajku.
Daniel Pedrosa se tezce zranil v prvnim volnem treninku. Minimalne tri mesice pauza.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist