Info od Bossa z MSA

Bosso se vrátil z tréninkových kempů svého profesního "týmu", které prožil v Jihoafrické Republice i v Itálii (u Imoly) a ihned se ozval s několika novinkami, které běží v germánské říši.

*** U tymu Klause Klaffenböcka v Supersportech skoncil uz po dvou zavodech MS byvaly jezdec GP, Ital Gianluigi Scalvini kvuli spatnym vysledkum a bude nyni jezdit pouze italske mistrovstvi ve stejne kubature. Jeho nastupcem bude Francouz Sebastian Charpentier.
*** Rossi vede. V soutezi o automobil BMW v souctu treninkovych casu vsech GP + IRTA test v Barcelone o "2003 MotoGP Best Qualifier" je zatim nasledujici poradi:
1. Rossi 3:51.162
2. Biaggi 3:51.418
3. Ukawa 3:51.785
*** Jako nejlepsi GP roku 2002 byla vyhodnocena Valencia pred Mugellem a Barcelonou.
*** Velka kritika se snesla ze strany vedeni tymu a samotneho Jana Witteweena na hlavu Steve Jenknera. Duvod je zcela jasny, jeste 200 m pred cilem byl Nemec na prvni pozici a presto se nechal jeste predjet Peruginim. Sam Jenkner dodava, ze jel "prilis ohleduplne". Ak tomu jen dve poznamky, nemecky jezdec jezdi letos bez nahradni motorky (coz je hlavne pri pouhych 30 minutach treninku velmi riskantni) a svoji gazi si musi z poloviny uhradit pomoci vlastnich sponzoru a doposud sehnal pouze cestovni kancelar Schuhmann a Sporitelnu v Chemnitzu. Autor článku: Bosso

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist