Hopper a jeho problémy

John Hopkins zažil při návratu do své vlasti z posledních IRTA testů nebývalé problémy, o kterých se dozvíte z vyprávění jeho přítelkyně Desiree

Americký pilot John Hokins prožil při návratu z IRTA testů v Catalunyi do své rodné Ramony v USA nejeden zajímavý problém. Společně se svou přítelkyní Desiree Crossman prošel útrapami počínaje pokutou 45,- Euro ještě na španělském území a konče vytopeným domem doma v Ramoně. “Jste ve Španělsku a tak byste měla mluvit španělsky – umíte španělsky?“ popisuje Desiree začátek strastiplné cesty, který začal již zmíněnou pokutou přítelkyně Johna Hopkinse, kterou dostala za nepozornost během svého nočního ježdění po Barceloně. Po špatných zkušenostech se španělskou policií přišla zkušenost se španělskými celníky v prostorách barcelonského letiště. Nejenže John a Desiree nemohli dlouho celníky vůbec nalézt, ale ti jim nakonec odmítli vystavit jedno z důležitých razítek. Nezbývalo tedy než cestovat do Francie kde po dlouhých diskusích nakonec francouzští celníci dvojici vyhověli. “Celnice dlouho koukala do dokumentu, který byl celý napsaný ve španělštině a nakonec nám dala to razítko“, vzpomíná na evropské trápení Desiree.
Následoval konečně odlet za oceán do USA, kde však po přistání zjistili, že kvůli hodinovému zpoždění budou mít další trápení se spojem do San Diega, do kterého nás nechtěli pustit. Následovalo celní odbavení a další problémy. “Já již nebyla klidná, ale John se přímo vztekal. Nakonec jsem šla za jinou dívkou a vysvětlila jí, že ten pán byl na nás hrubý. Vysvětlila jsem jí, že jsem nebyla již měsíc doma a poprosila o pomoc. Slíbila nám se smíchem, že nás dostane do dalšího spoje“, pokračuje „Hopperova“ přítelkyně.
Jak slíbila tak se stalo a John s Desiree se konečně dostali do Ramony k Johnově rodině. Leč čekalo je další neštěstí v podobě pohledu na zohyzděný dům po záplavách, který byly jako následek dlouhotrvajících dešťů. Voda se dostala do celého domu a Johnova matka a sestra během nepřítomnosti Johna musela vyklízet strašné následky. “Nyní nemáme žádnou tekoucí vodu, nemůžeme se sprchovat, mýt nádobí … Máme týden, možná o trochu více, na úklid největších nečistot a následků po záplavě“, upozorňuje Desiree na brzký odlet do Japonska k prvnímu závodu jejího milého. “Momentálně nevíme jak dlouho bude trvat než budeme mít opět tekoucí vodu a třeba znova vymalované zdi Johnova domu“, doplňuje Desiree.
Tak i takto může vypadat návrat továrního pilota do své vlasti z obyčejných IRTA testů. Každopádně by nyní již Johna Hopkinse a jeho přítelkyni měly čekat pouze příjemnější zkušenosti.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist