Ducati Marlboro dnes do Japonska

Dnes odlétá tým Ducati Marlboro do Japonska, kde se kromě posledních IRTA testů zúčastní také první Grand Prix letošní sezóny.

Italský testovací jezdec továrny Ducati Vittoriano Guareschi prožil na okruhu Mugello dva rušné pracovní dny při testování stroje Ducati Desmosedici. Před technickým personálem, který vedl jejich ředitel Filippo Preziosi, dokončil Guareschi sérii důležitých testu nastavení na dvou testovacích motocyklech. Během dvoudenního testování dokončil Ital celkem devadesát okruhů jenž byly poznamenané jedním pádem v úvodním dnu, kdy Guareschi nezvládl jízdu v zatáčce Arrabbiata 1.
Dnes odlétá celý tým Ducati Marlboro do japonské Suzuki, kde se nejprve představí v nadcházejících posledních IRTA testech a pak již v první Grand Prix sezóny, která se jede příští víkend. “Nikdy jsem na okruhu nejezdil, ale již se na něj těším“, říkal před odletem do Japonska tovární jezdec týmu Troy Bayliss z Austrálie, který také vzpomněl svůj režim posledních volných dnů.
Ducati Desmosedici a jezdci týmu Ducati Marlboro budou po úspěšných zimních testech jistě patřit mezi jedny z nejvážnějších kandidátů na zisk vavřínového věnce v úvodním dějství 55. ročníku Moto Grand Prix.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist