Dirk Heidolf podepsal u Aspara

Doma nebyl prorokem, utociste nasel az v zemi motocyklum zaslibene, tedy ve Spanelsku.

Dirk Heidolf jede dal v Grand Prix
Dlouho se zdala dalsi GP jezdecka kariera Nemce Dirka Heidolfa nejista, az nyni podepsal nemecky pilot celkem prekvapive smlouvu v tymu spanelskeho "multi manazera" Jorge Martineze. Jezdec z Hohensteinu - Ernstthaleru, ktery v lonske sezone skoncil v Grand Prix 250 ccm celkove az 21., a tedy celkem pochopitelne nenasel po tomto velmi spatnem umisteni v nemeckem tymu Dietera Stapperta Aprilia - Germany, jezdecky post pro novou sezonu. Navic mu az do Vanoc chybela ta dulezita castka, tedy ca 250 000 Euro, kterou Dieter Stappert od sveho krajana pozadoval.
Proto celkem prekvapive prisla zprava z apeninskeho poloostrova, ze Dirk Heidolf pojede v "Asparove" tymu nejen letos, ale az do roku 2006 !!!
Jeho tymovym kolegou bude Spanel Hector Faubel, ktery v tomto tymu ASPAR - JUNIOR, jezdil i vloni. 27 -lety "Sasik" Heidolf pojede Aprilii s novymi specielnimi dily roku 2004.
Heidolfuv novy tym bude ale az druha "Asparova" staj, tu prvni, ovsem na tovarnich strojich italske motocyklove firmy z Noale, tvori Spanel Fonsi Nieto a Argentinec Sebastian Porto.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist