Daytona - pátek (1)

Třetí den daytonské pouti odstartoval Warm Up třídy AMA Supersport, která završí dnešní program svým dlouho očekávaným závodem na 18. kol.

Před pár desítkami minut začal na okruhu Daytona dnešní, páteční program jehož součástí je kromě závodu třídy AMA Superstock i druhý nejsledovanější závod, tedy závod třídy AMA Supersport jenž odstartuje dnes v 16:20 hod. místního, floridského času (22:30 našeho). Nad floridskou pláží se zatahují mraky a vše nasvědčuje, že program naruší déšť (dle prvidel oválových závodů se v dešti nejezdí a okruh Daytona je z velké části právě po klasickém oválu). Meteorologové dávají předpověď na déšť až v 80%.
Warm Up - AMA Supersport: 1. Aaron Gobert (1:52.644), 2. Jamie Hacking (1:52.741), 3. Jake Zemke (1:52.918), 4. Ben Bostrom, 5. Kurtis Roberts, 6. Jason DiSalvo, 7. Eric Bostrom, 8. Jamie Stauffer, 9. Tommy Hayden, 10. Roger Lee Hayden, 11. Miguel Duhamel, 12. Alex Gobert, 13. Aaron Yates, 14. Damon Buckmaster, 15. Ben Spies
Zajímavé z ranního WarmUpu je jistě zjištění, že Aaron Gobert byl rychlejší než Miguel DuHamel ve včerejší kvalifikaci. Ve Warm Upu také havaroval Kurtis Roberts, ale bez zranění se vrátil do boxů svého týmu. Příjemné překvapení předvedl mladý Jason DiSalvo, který po včerejší ošklivé havárii je zpět a dokonce dokázal zajet šestý nejlepší čas Warm Upa.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist