Další info od Bossa

Náš spolupracovník pro "germánské" země Bosso mi poslal několik zajímavých informací z MSA.

* Youchi Ui podal protest proti Doviziosovi, ze ho predjel v posledni sikane za "asistence" zlutych vlajek a pripravil ho tak o 5. misto! Nejsou vsak zadni svedci a tak se poradi zatim ? nemeni.
* Misto Ralfa Waldmanna nebude novym jezdcem ani Spanel Jose - Luis Cardoso, ani zadny mlady Anglican, nybrz muz, ktery vzdy mel za sebou movite sponzory a uz mnohokrat startoval jak ve 250, tak i v nejsilnejsi tride a sice pochopitelne Spanel !!! (kde jinde jsou penize na motorky, ze?) David de Gea.
* Spekulace o tom, z ktereho rocniku pochazi Hulesova Yamaha, rozresil manazer tymu pan Liska nasledujicimi slovy: "Nektere dily dostal tym Yamaha Kurz uz pri lonskem Sachsenringu" .......!!! Sam Hules k zavodu dodava, ze neposlechl slov techniku a nechal si nastavit pred Warm-Upem motoycykl jinak a bohuzel prave kvuli tomuto nastaveni ho motocykl uz v prvnim kole "nepustil" sikanou tak, jak Jarda chtel.
* Stale jeste neni rozhodnuto o tom, na kterem okruhu se pristi rok pojede GP USA. Ani jeden okruh totiz plne nevyhovuje motocyklovym zavodum.
* Do GP se chce vratit (uz pristi rok) rakouska trat Österreichring a sice kvuli firme KTM a za sponzorstvi Red Bullu.
* Tezce zraneneho Daijira Kata navstivili v nemocnici snad vsichni predni japonsti jezdci minulosti a soucasnosti. Krome jeho nejvetsiho pritele Makoto Tamady tak byli bratri Takuma a Haru Aokiove, Norick Abe, Kazuto Sakata, Takeshi Tsujimura a Nobby Ueda. Mimochodem, pokud si dobre vzpominam, tak prave pri tragicke havarii Wakaie, prave Sakata chtel tehdy a opravnene!!! bojkovat nasledujici GP a vyzval tehdy vsechny Japonce, aby nestartovali. Teprve po velkem premlouvani potom vsichni jeli a prave vitezstvi Sakaty bylo venovane tragicky zesnulemu Wakaiovi. Autor článku: Bosso

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist