D´Antín MotoGP a Le Mans

Oba jezdci týmu Luise D´Antína příjíždí na okruh, kde sice v minulosti již startovali, ale vlastně si ho již ani pořádně nepamatují.

Neil Hodgson (D´Antín MotoGP)
Při závodě v Jerezu jsem získal důvěru, doufám, že to je zlom v sezóně. Líbilo se mi jet na tom motocyklu v dešti, byl jsem schopný nalézt dobrou přilnavost. Tým pracoval velmi tvrdě, aby vyřešil moje problémy s motorem, do Le Mans jedu s důvěrou. V roce 1995 jsem v Le Mans skončil osmý v závodě třídy 500 ccm, zopakování této pozice v nedělním závodě by bylo velmi dobré.
Ruben Xaus (D´Antín MotoGP)
V Le Mans jsem závodil pouze jednou. Bylo to v sérii Thunderbikes Trophy někdy v roce 1995 a okruh si pamatuji jen matně. Mohlo by se tedy říci, že začínám znova, protože nemám žádné indicie o tomto okruhu. Proto teprve až v tréninku budu hledat nějaké body. Nemohl jsem dokončit závod v Jerezu, ale bylo to po typickém závodním incidentu. Všichni jsme pracovali velmi tvrdě a proto se těším na francouzskou Grand Prix. Jsem si jistý, že tentokrát budu schopný dokončit závod a konečně otevřít můj kalendář s celkovým zápisem.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist