Carlos Checa před dalšími testy

Španělský jezdec třídy MotoGP Carlos Checa se připravuje na další testování, které proběhne na okruhu Montmelo již příští týden.

Klasickými předsezónními problémy se poslední dobou zabýval španělský jezdec Carlos Ceca jenž čekání na další testování, které proběhne příští týden, využil jednak k utužení vlastní fyzické kondice, ale i například úklidem svého Motorhome, cestou do Itálie k uzavření osobních kontraktů se sponzory a dalšími drobnými maličkostmi, kterými se v tomto období zabývá většina jezdců po celém světě.
"Pro letošní sezónu použiji úplně nový design mé přilby, doufám, že už ho budu mít připravený na IRTA testy v Jerezu", říká Carlos Checa. "Na můj motocykl se již těším, doposud jsem netestoval tolik kolik bych si představoval. Povětrnostní podmínky mě vždy nějak omezily", říká jezdec jenž od 10. do 11. února na okruhu Catalunya absolvuje společně s ostatními jezdci Yamahy delší ze série testů.
Carlos Checa také pozorně sledoval zprávy ze Sepangu, kde nedávno testovali velmi úspěšně jeho konkurenti, ale dle názoru španělského jezdce to v této době ještě nic neznamená. "Vše se uvidí až budeme všichni na společně na jednom okruhu, ve stejných podmínkách kde se srovná náš potenciál."

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist