Camel Honda Pons

Další tabákový gigant ohlásil spojení s nejprestižnějším motocyklovým sportem, když ve spojení s týmem Honda Pons vstoupí od letošní sezóny do třídy MotoGP také cigaretový výrobce Camel.

Tým Honda Pons a JT International oznámily, že podepsaly dohodu jenž pro následující tři roky určuje jako hlavního sponzora Ponsova týmu MotoGP tabákového giganta Camel. Oficiální představení týmu bývalého Mistra Světa třídy 250 ccm Sita Ponse, tedy týmu Camel Honda Pons, bude provedeno 14. března v Barceloně.
“Náš hlavní cíl je jako vždy – vyhrát“, říkal Sito Pons. “Nyní s podporou Camelu máme všechny nutné elementy pro to, aby toto období bylo díky kombinaci jezdců, týmu, motocyklů a sponzora vítězné. Jsem si jistý, že Max Biaggi i Tohru Ukawa jsou schopní přinést Mistra Světa pro tento tým.“
Stejné nadšení jako Pons sdílí ze společného projektu také vicepresident společnosti Camel JTI pan Patrick Enright. “Naším novým vztahem s týmem Honda Pons jsme extrémně vzrušení“, říkal Enright. “Vstup do MotoGP jako hlavní sponzor staví Camel do nového období. Jsme potěšení, že naše značka bude prezentovaná po celém světě tak slavným a úspěšným týmem.“
Nezbývá mi než dodat, že rozkol ve Formuli 1, prospívá našemu sportu stále čím dál více. Kvůli zákazu tabákové reklamy tlačí čelní představitelé nejslavnějších formulových závodů své podniky na okruhy mimo Evropu, letos se například již nepojede Velká Cena Belgie a v Rakousku se jede na přebudovaném a stále vylepšovaném okruhu A1-Ring naposledy. Vstup nového tabákového gigantu do MotoGP, gigantu jenž psal historii právě formulových vozů, je jistě další výraznou ukázkou jak závody motocyklů začínají přerůstat přes donedávna neotřesitelnou Formuli 1. Dámy a pánové, to je jen dobře!!!

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist