Aktuality z Grand Prix

Můj věrný spolupracovník Bosso nám opět nachystal týdenní přehled o tom, co nyní běží po německy hovořících zemí.

Další zpráva od Bossa a opět pouze informace o diaktrice - Bosso tráví svůj pracovní čas v jedné německy hovořící zemi a proto v článku chybí háčky a čárky. Nic to však nezmenšuje kvalitu opravdu aktuálních a především zajímavých informací. * Souhrn casu testu Kawasaki na Phillip Islandu:
Andrew Pitt 1:33.70
Akira Yanagawa 1:33,86
Alex Hofmann 1:34,61
Garry McGoy 1:34,83
K tomu jeste poznamka: Protoze se dohodli Dorna s tovarnami, tak prece jenom mohou jet pri kazde GP 2 jezdci s divokou kartou. A k tomu manager tymu Kawasaki Harald Eckl:"Alex Hofmann pojede minimalne ctyri GP a sice v Jerezu, Assenu, na Sachsenringu a v Brne (tedy na tech GP, kde budou nejvice zastoupeni nemecti fanousci - poznamka Bosso) a mozna i v Mugellu. Yanagawa potom diky MSMA pojede vickrat."
* Spion a kouc Tadayuki Okada. Behem testu Ducati na Sepangu plnil byvaly dvojnasobny vicemistr sveta (1994 - 250 a 1997 - 500) ulohu spiona a se stopkami v ruce meril jednotliva kola Bayllise a Capirossiho. Ovsem Okada ma jeste jednu ulohu, plni roli kouce Tamady a Haydena.
* Biaggi zustava "kurakem". Po mnoha letech spojenych s firmou Marlboro zustava Max Biaggi veren cigaretove reklame a jak jsem drive uvedl, tak novym sponzorem Honda Pons tymu bude Camel. Prvni jizda uz v barvach Camelu by mela probehnout 14. az 16. brezna v Barcelone.
* V MotoGP se letos predstavi celkem 9 mistru sveta (Bayllis, Biaggi, Capirossi, Edwards, Jacque, Melandri, Kato, Roberts a Rossi), kteri celkem vyhrali 205 GP a 67 Superbike zavodu.
* Biaggi zapujcen? Situace kolem Maxe je "nejasna" a bude v ni jasno az po podepsani a zverejneni smlouvy s Camelem. Jak si jiste vsichni vzpominate, tak Max Biaggi podepsal trilety kontrakt s Pramacem, ale potom byl vymenen Tamadou. Ale jak rikam, podrobnosti budou zverejneny pozdeji. Autor článku - Bosso.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist