37th Macau Grand Prix

V ulicích města se rozhodlo o vítězi "strašidelného" a předně velmi nebezpečného závodu. Vítězem se počtvrté stal Brit Michael Rutter.

ACMC Trophy
Vítězem závodu třídy 125 ccm se stal Cheung Wai On (HKG), který ve dvanáctikolovém závodě odsunul na druhé místo svého krajana Chow Ho Wana o pouhých 3,617 sekundy. Ze třetího místa se mohl radovat mladý Australan Joshua Waters, který však za vítězem zaostal již o 37,942 sekundy. Pětici nejlepších poté doplnili Michael Kelly (AUS) a Lee Yu Cheong (HKG).
37th Macau Motorcycle Grand Prix
Své již čtvrté vítězství v tomto slavném závodě, který se jezdí na velmi nebezpečné trati uprostřed ulic Macaa, a který tradičně uzavírá závodní sezónu, se radoval britský jezdec Michael Rutter, jenž svých 15 více jak šestikilometrových kol zajel za 37:43,456 minuty. Na druhém místě se umístnil John McGuinness (5,512) a na třetím Brian Morrison (11,396), který tak dovršil úspěch Británie v letošním ročníku.
Ze čtvrtého místa mohl být v cíli spokojený německý jezdec Markus Barth, který dojel před pátým Stuartem Eastonem, jehož následovali jeho britští kolegové Ian Lougher a Richard Britton. Sedmé místo získal Američan Geoff May před svým krajanem Jeremy Toyem. Desítku nejlepších doplnil Cameron Donald, který se zároveň stal vítězem třídy Supersport.
Podrobnější návrat k tomuto závodu naleznete na těchto stránkách v nejbližších dnech.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist