"Dražba" s rádiem Kiss Jižní Čechy.

Motorkářky, motorkáři, nestačí Vám ze závodů suvenýr, jako je útržek ze vstupenky nebo kamínek z kačírku? Chcete mít i vy doma větší kousek závodnického světa a navíc pomoci těm, kteří to potřebují? Nyní máte díky Jakubovi a Matějovi Smržovým jedinečnou šanci splnit si svůj sen!

Kluci společně věnovali jménem svého fanklubu "Fans of SMRŽ" svou výstroj do dražby, jejímž posláním je získat prostředky na provoz Centra BAZALKA (dříve Sociální služby Světluška). Centrum BAZALKA se stará ve svém denním a týdenním stacionáři o děti a mládež s těžkým kombinovaným postižením z Jihočeského kraje a jako nestátní nezisková organizace se neobejde bez podpory lidí s dobrým srdcem. Více viz www.centrumbazalka.cz

Máte tedy šanci vydražit Matějovu helmu nebo boty či Jakubovy rukavice nebo dokonce jeho kombinézu. Jedná se samozřejmě o věci, ve kterých kluci skutečně bojovali na závodních okruzích. To ale není všechno! Na každého ze 4 úspěšných dražitelů čekají jako bonbonek nejen lístky na dohodnutý závod, ve kterém kluci v letošní sezóně startují, ale také pomyslná vstupenka do zákulisí závodů, aneb možnost prožít závodní víkend v kůži člena závodníkova týmu. Dostanete se tak nejen do jinak nepřístupného zázemí závodů, do závodních boxů, ale také např. na večeři se závodním týmem.
Dražba startuje 15.2.2012 a organizačně i mediálně jí zaštiťuje rádio Kiss Jižní Čechy. Na webu rádia www.kissjiznicechy.cz najdete kompletní informace k draženým předmětům i k průběhu a pravidlům dražby. Takže hurá do toho a hodně štěstí!

Ti z Vás, kteří v dražbě neuspějí, ale rádi by stejně jako kluci Smržové Centrum BAZALKA podpořili, mohou posílat dobrovolný dar na účet veřejné sbírky č. 7000017242/8040, která je registrována ve prospěch Centra BAZALKA.

Fans of SMRŽ – No Racing No Fun ...

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist