Špička české silnice už tuto neděli v Mostě

Letošní silničářská sezóna už klepe na vrata a po prvních testech, které jezdci jednotlivě využívali díky velmi přívětivému počasí k doladění svých strojů, tu máme první ostrý závodní podnik na mosteckém autodromu pořádaný agenturou Racetrack service. Ten je na programu v neděli 13.dubna 2014.

Tento podnik již každým rokem pravidelně svádí českou závodní špičku i amatérské jezdce k měření sil a prvním ostrým závodům. Také letos je startovní listina nabitá zvučnými jmény nejen z České republiky ale také ze zahraničí.

Po dopoledních kvalifikačních trénincích čekají jezdce čtyři závody Open, které startují v 16:00 hodin a vypadá to, že bude opravdu na co koukat. Kdo tedy ještě nevíte jak naložit s nedělním odpolednem, určitě se přijeďte podívat do Mostu.
Promotér Racetrack.cz Michal Mulač k víkendu v Mostě uvedl: „Stejně jako loni, tak také letos jsou startovní listiny nabité zvučnými jmény. Nemohu nevzpomenout hlavně jezdce z přírodních tratí jako Kamil Holán, Michal „Indi“ Dokoupil, Marek Červený nebo Aleš Nechvátal. Pro tyto jezdce bude jistě zdatným soupeřem loni čtvrtý ze seriálu IRRC Matti Seidel nebo rychlý šestkař a newcommer letošních 300ZGH Michael Trotscher (oba z Německa).“

„Těšit se ale také můžete na specialisty okruháře. Na testování přijede tým Montáže Brož s Mírou Popovem, který se zatím stále ještě zotavuje po operaci ruky a mladým Filipem Salačem, jezdcem Moto3. Nebude samozřejmě chybět početné zastoupení jezdců hájících národní šampionáty, ale také přijedou amatérští jezdci, pro které je to výborná příležitost, jak se svézt na dráze se současnou českou špičkou nebo jen tak prohodit pár slov v depu s jezdci třeba o jejich plánech pro tuto sezónu.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist