Soutěž s DA RACING o jeden den na brněnském autodromu

Vyhrajte jeden den na brněnském autodromu 29.8.2011 pro 2 lidi.

Nejdůležitější informace pro ty, kteří se chtějí zlepšit a posunout svoje časy o nějakou vteřinu níž je ta, že jednáme s řadou špičkových jezdců, kteří budou na této akci pro Vás jako instruktoři.
Za zmínku stojí hlavně: Michal Filla, David Látr, Igor Kaláb, Lukáš a Karel Pešek, Jan Halbich ml., Patrik Vostárek. Tihle páni jezdci ve skupině A Vám předvedou jak se má jezdit v Brně. Pozor, jejich instruktáž bude pro všechny zájemce zdarma :o) Kdo má zájem, ať se registruje, protože maximální počet za jedním instruktorem budou 3 jezdci.
Samozřejmě se bude jezdit ve 4 skupinách. Dopoledne proběhnou kvalifikace pro odpolední závod, po polední pauze bude pro každou skupinu ještě jeden trénink, pak závod na 10kol pro 600ccm nad 600ccm a závod na 5 kol pro zbytek pole. Po ukončení závodů bude open pitlane.
Připravili jsme pro Vás opět tombolu, do které nám přispěli partneři a DA RACING. Jako hlavní cena bude losování pro 3 lidi o mosteckou akci, která bude 19.9.2011. O focení se postará Janička Gio, která uplynulý víkend fotila MotoGP v Brně, takže fotečky budou víc než výborné.
Pro ty, co by se chtěli podívat na okruh poprvé máme taky program. V neděli večer 28.8.2011 od 19.30 uděláme instruktáž na parkovišti, kde Vám vysvětlíme základy pro jízdu na okruhu a v průběhu pondělka se Vám naši instruktoři budou individuálně věnovat dle Vašich požadavků. Využijte jednu z posledních možností si potrénovat v Brně a zajezdit si s hvězdami českého motocyklového sportu.

Na Vaší účast se těší team DA RACING
Bližší info www.da-racing.cz

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Kolik dnů jste letos mohli trénovat s DA RACING v Brně včetně 29.8.2011?
    • 3
    • 2

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)




TOPlist