Zklamaný Carlos Checa

Carlos Checa přijel na Sachsenring s vidinou dobrého výsledku, vždyť na tomto okruhu se mu v minulosti velmi dobře dařilo, po havárii z úvodu závodu MotoGP ovšem odjíždí zklamaný.

Pouhých pět minut závodu MotoGP stačilo veteránu Carlosu Checovi k tomu, aby v závodě Grand Prix Německa přišel o všechny naděje na dobrý výsledek. Brzká havárie znamenala konec úspěšného účinkování, které mohlo být obsaženo v závěrečné zprávě tohoto španělského jezdce. Carlos se sice po své havárii do závodu vrátil, dlouhá zastávka v boxech ovšem znamenala ztrátu tří kol a konečné poslední, čtrnácté místo.
„Nevím co se stalo, havárie byla pro mne překvapením,“ říkal po závodě Carlos Checa. „Přijel jsem do dvanácté zatáčky trochu na vnitřní straně a najednou mi podklouzlo přední kolo. Nehledě na tuto havárii jsem neměl z motocyklu tak dobrý pocit jako v tréninku, přesto to bylo dobré. Na tomto novém podvozku jsme udělali mnoho změn, poslední dokonce i pro ranní warm up. Je těžké pochopit tuto situaci, musíme ovšem zůstat v pozitivní náladě a koukat se vzpřímeně k dalšímu víkendu a US GP.“

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist