Yamaha testuje v Sepangu (2)

Na okruhu Sepang v daleké Malajsii pokračovalo testování továrny Yamaha a Suzuki.

Mistr Světa Valentino Rossi se svým týmovým kolegou dnes pokračoval v posledním testu továrny Yamaha v roce 2004, který probíhá na malajsijském okruhu Sepang. Oba jezdci absolvovali několik kol na motocyklu Yamaha YZR M1 specifikace 2005, ale většinu dne se věnovali testování pneumatik Michelin na letošních modelech stejného typu motocyklu.
Počasí bylo dnes o něco chladnější než včera, přesto suchých 35 stupňů doslova ztižovalo podmínky. Tovární tým Gauloises Fortuna Yamaha opět sdílel okruh společně s továrním týmem Suzuki MotoGP, ve kterém i dnes testovali Nobuatsu Aoki a Kousuke Akiyoshi.
“Valentino opět trochu jezdil na motocyklu specifikace 2005, ale poté se soustředil na testy pneumatik Michelin, které absolvoval na letošním motocyklu,“ řekl na závěr dne šéf týmu Gauloises Fortuna Yamaha pan Davide Brivio. “Oba jezdci dnes testovali několik druhů pneumatik, se kterými učinili nějaký pokrok. Colin dostal také příležitost vyzkoušet si nový motocykl, na to, aby na něm získal dobrý pocit, však absolvoval velmi málo kol. Byl to další produktivní den.“
Nejlepší časy druhého dne:
Colin Edwards 2:02,41 (56 kol)
Valentino Rossi 2:02,44 (51 kol)
Kousuke Akiyoshi 2:03,80
Nobuatsu Aoki 2:05,02

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist