Vyhrajte 2 VIP vstupenky na MotoGP s prohlídkou paddocku

Dva šťastlivci si díky BMW Motorrad Česká republika užijí velkou cenu v Brně pěkně v pohodlí a zblízka díky VIP vstupenkám. Nechybí ani vstupy na atraktivní prohlídku boxů, takže neváhejte a soutěžte!

Grand Prix „all inclusive“ pro náročné, tak nazývají pořadatelé VIP vstupenku v ceně 15 000 korun, které jsou navíc už vyprodané. S těmito vstupenkami získáte vstup do klimatizovaného VIP stanu s terasou s výhledem na Stadion. Během sledování závodů si můžete užít catering s teplými a studenými pokrmy, celodenní bufet, nealko nápoje, pivo a víno a komu by to nestačilo, může využít i koktejlový bar. Příjemným benefitem je také parkování v blízkosti tribuny s vyhrazeným příjezdem ze Žebětína a Ostrovačic.

V blízkosti stanu je sedadlová tribuna T1, kam máte také zajištěný vstup a samozřejmě i na všechny ostatní přírodní tribuny. Dalším lákadlem je určitě procházka paddockem během závodního víkendu, kdy můžete týmům nahlédnout pod pokličku a pokud se vám poštěstí, tak i posbírat nějaké ty podpisy od hvězdných jezdců. Protože budete VIP, tak je mezi paddockem a VIP stanem zajištěný shuttle, aby vás náhodou z přecházení nebolely nohy. Takto prožitá Velká cena bude určitě stát za to, jenom dopředu varujeme, že pak už nebudete chtít koukat na závody jinak. :)

Díky soutěži s BMW Motorrad Česká republika máte možnost vyhrát 2 VIP vstupenky.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Jakou motorku BMW můžete během závodu MotoGP vidět na trati?
    • Žádnou, BMW v MotoGP nezávodí
    • BMW S 1000 GP
    • BMW s 1000 RR jako Safety Bike

Informace o redaktorovi

Honza Zajíček - (Odebírat články autora)
Radek Babička - (Odebírat články autora)
Lubor Horák - (Odebírat články autora)
Vladimír Rejda - (Odebírat články autora)

Související firma



TOPlist