V pondělí začíná tradiční Wrooom

Lyžařské středisko Madonna di Campiglio bude od pondělí dějištěm tradičního show pod názvem "Wrooom", kterým Ducati a Ferrari už tradičně otevírají novou závodní sezonu.

V pondělí 14. ledna začne v italském lyžařském středisku Madonna di Campiglio tradiční zimní show Ducati a Ferrari, tedy Wrooom. Začátek obstarají jako vždy tovární piloti Ducati, letos tedy v trochu pozměněné sestavě: Američan Nicky Hayden a Ital Andrea Dovizioso. V úterý bude na programu tisková konference a potom se oba dva setkají se svými fanoušky. Vůbec poprvé v historii se budou moci zúčastnit i piloti satelitního týmu Pramac Racing.
Ben Spies a Andrea Iannone totiž budou příští sezonu přímo podporováni od Ducati, proto se mohou jako speciální hosté Wrooomu zúčastnit. V středu se střetne s mediemi nový ředitel závodního oddělení Ducati Bernhard Gobmeier (ex-BMW) a bude představen nový motocykl Desmosedici GP13. Čtvrtek bude patřit tradičně Ferrari, zatímco v pátek se pojede na zamrzlém jezeře Madonna di Campiglio závod motokár, kde proti sobě nastoupí piloti MotoGP a Formule1.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist