Tým LCR Honda v japonské škole

Nový motocykl není novinkou pouze pro jezdce, nýbrž i pro tým. Proto se mechanici italské stáje LCR Honda starající se o mistra světa Moto2 a nováčka královské kubatury Stefana Bradla zúčastnili 10-denního kursu v Japonsku, aby lépe poznali nový motocykl Honda RC 213.

Kromě Stefana Bradla se intenzívně připravuje na novou sezónu i celý jeho tým. Technická část týmu LCR absolvovala 10 denní kurs v Japonsku, aby se seznámila podrobně s novým motocyklem Honda RC 213 V na nastávající litrovou sezónu královské kubatury.
Celé školení se odehrávalo v prefektuře Saitama, když školící středisko továrny Honda se nachází vzdáleno pouhých 30 minut od Tokya. Tým LCR odletěl do Japonska hned na začátku nového roku a zúčastnil se různých porad a školení, aby se co nejpodrobněji seznámil s komponenty nového motocyklu a naučil se ho co nejlépe nastavit. 

Zda se Bradlovým technikům opravdu podařilo proniknout až na samé nejjemnější finesy motocyklu RC213V, to poznáme už na prvním testu MotoGP, který proběhne od 31. ledna do 2. února v Sepangu.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist