Titulárním sponzorem tovární Yamahy je od roku 2019 Monster Energy

Letošní ročník MotoGP je pro tovární tým Yamahy poslední v barvách titulárního sponzora Movistar. Yamaha totiž oficiálně potvrdila podpis víceleté smlouvy s Monster Energy Company, jakožto hlavním sponzorem jejich tovární stáje Yamaha Factory Racing MotoGP Team.

Logo Monster Energy, jako hlavního sponzora týmu, můžeme v královské kubatuře vidět na strojích Yamahy satelitní stáje tří ladiček Tech 3. Tento tým ale od nadcházející sezony bude sedlat stroje KTM, což je výrobce spojený se značkou Red Bull. Logo Monster Energy ale ze startovního roštu nezmizí, naopak, bude hlavním sponzorem tovární stáje japonského výrobce, jenž do ročníku 2019 nastoupí pod názvem Monster Energy Yamaha MotoGP Team.

Oba jezdci tovární stáje Yamahy, Valentino Rossi a Maverick Viňales, už dnes spolupracují s Monster Energy a od roku 2019 budou s logem společnosti spojeny komplet barvy motorek, kombinézy a veškerého vybavení továrního týmu. Když oznámí termín prezentace týmu pro rok 2019, bude určitě všechny zajímat v jakých barvách do nové sezony nastoupí.

Spolupráce Yamahy a Monster Energy není jen otázkou MotoGP, ale dlouhodobě úspěšně spolupracují v šampionátech a kláních jako Monster Energy Supercross, AMA Motocross, MotoAmerica SuperBike & SuperSport, FIM Motocross World Championship a Suzuka 8 Hodin. Role titulárního sponzora tovární stáje Yamahy v MotoGP jen posunuje tuto spolupráci na vyšší úroveň.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 4 Kč od 2 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Rosička přispěla 2 Kč
masi přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist