Titulárním sponzorem GP České republiky je HJC Helmets

Promotér světového šampionátu Dorna Sports potvrdil do pozice tiulárního sponzora Velké ceny České republiky s datem 21.srpna 2016 výrobce přileb HJC Helmets - HJC Helmets Grand Prix České republiky.

Po dlouhých jednáních ohledně budoucnosti Grand Prix České republiky došlo k definitivnímu rozuzlení začátkem letošního roku. Zástupci Spolku pro GP, který vznikl v říjnu 2015, podepsali v pondělí 11. ledna 2016 promotérskou smlouvu se společností Dorna Sports. Smlouvu na období 2016 až 2020 podepsali výkonný ředitel společnosti Dorna Sports Carmelo Ezpeleta a jihomoravský hejtman Michal Hašek a primátor města Brna Petr Vokřál jako zástupci Spolku pro GP ČR Brno.

Nyní promotér představil titulárního sponzora GP v Brně, kterým je pro rok 2016 společnost HJC Helmets. Ta se od roku 1971 specializuje na výrobu přileb a dnes je zavedenou a úspěšnou značkou jak pro širokou motocyklovou veřejnost, tak pro samotné závodníky. Letos mají přilby této značky jezdci jako Jorge Navarro, Phillip Öttl, Aron Canet z Moto3, dále jezdci Moto2 Xavi Vierge a Julian Simon plus například testovací jezdci Mika Kallio (KTM) nebo Mike Di Meglio (Aprilia).

„Je nám velkou ctí oznámit spolupráci HJC Helmets s Dornou, jako titulárního sponzora HJC Helmets Grand Prix České republiky,“ uvedl zakladatel a generální ředitel společnosti W.K. Hong. „V roce, kdy slavíme pětačtyřicáté výročí HJC jsme velmi potěšeni, že budeme první společností vyrábějící přilby na světě, která je titulárním sponzorem tak mimořádného podniku MotoGP.“

Velká cena České republiky startuje prvními tréninky v pátek 19.srpna, sobota je dnem kvalifikací a závody všech tří kubatur mistrovství světa jsou na programu v neděli 21.srpna 2016. V předprodeji jsou vstupenky, které lze zakoupit - ZDE

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist