Takaaki Nakagami představil svůj motocykl na sezónu 2021

Po Alexi Márquezovi představil svůj stroj pro letošní sezónu také Takaaki Nakagami. Japonského závodníka motocykloví příznivci opět uvidí v týmu LCR Honda IDEMITSU.

V loňském roce si japonský závodník dojel pro svou první pole position v MotoGP a vyzkoušel také, jaké je to vést závod královské kubatury. Letos pojede stejně jako jeho týmový kolega na motocyklu specifikace 2021.

„Mám z toho radost. Chci za tuhle příležitost poděkovat. Doufám, že Lucia potěším pódiem nebo dokonce vítězstvím,“ uvedl devětadvacetiletý závodník, který v MotoGP debutoval v roce 2018. Jeho nejlepšími výsledky byla čtvrtá místa v loňských závodech v Jerezu a ve Valencii.

„Taka udělal minulý rok velký krok kupředu. S podporou HRC ukázal svůj potenciál bojovat o pódium, a dokonce i o vítězství. Tenhle rok dostane Taka stejný motocykl jako všichni ostatní jezdci Hondy. Jsem si jistý, že má potenciál na to, jezdit s top jezdci a přivézt LCR pódium,“ uvedl šéf týmu Lucio Cecchinello.

Takaaki Nakagami bude box sdílet s Alexem Márquezem, který v týmu nahradil Cala Crutchlowa. Ten se letos představí jako testovací jezdec týmu Yamaha.

Informace o redaktorovi

Andrea Štipčáková - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 3 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Senasi přispěl 3 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist