Suzuki do Brna pro další Top Ten

Jezdci továrního týmu Rizla Suzuki MotoGP si v letošní sezóně zvykli na vysoký bodový přísun, bude tomu tak i při brněnském závodě?

S pozitivní náladou přijíždí do Brna k dalšímu závodu šampionátu MotoGP tovární tým Rizla Suzuki MotoGP. John Hopkins v letošní sezóně již zaznamenal osm umístění v nejlepší desítce, přičemž v posledních šesti závodech vždy figurovalo jeho jméno mezi nejlepší Top Ten. Jeho letošních 74 bodů je nejvíce, co byl během jedné sezóny doposavad schopen získat. Chris Vermeulen se stává postupně právoplatným jezdcem nejprestižnější kategorie, jeho Pole Position z Laguny Seca jistě nebude dlouho zapomenuto. Jako nováček se letos šestkrát prosadil mezi sledovanou Top Ten. Po právu tak může tým japonského výrobce myslet na další velkou bodovou žeň.
"Celý tým se těší na závod v Brně," říká šéf továrního týmu Suzuki pan Paul Denning. "John a Chris během letní přestávky tvrdě trénovali a již se nemůžou dočkat návratu do akce. Chtějí začít v místě, kde před přestávkou skončili. V minulosti měla suzuki daleko úspěšnější sezóny, ale nás posiluje vědomí, že továrna usilovně pracuje na zdokonalení našich motocyklů. Pro závod v Brně máme připravené k vyzkoušení velké množství nových dílů do motoru i pro podvozek. Něco použijeme již v závodě, něco až v následujících testech. Stále se ještě snažíme o pódium, několik nadcházejících okruhů by se pro tento náš záměr mohlo hodit. Budeme naší snahu směřovat za tímto cílem a začneme již nyní v Brně, na okruhu, který se dobře chová k vyváženému nastavení. Všichni jsme připravení ukázat náš potenciál."

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist