Suzuki a Rizla do dalšího partnerství

Tovární tým Suzuki a společnost Rizla společně i do další sezóny MotoGP.

Továrna Suzuki dnes oznámila, že i nadále bude pokračovat jejich společná cesta se světovým výrobcem papírových ingrediencí Rizla. V posledních dvou letech je motocykl Suzuki GSV-R znám svou světle modrou livrejí, která je charakteristická nejen pro motocykly MotoGP, ale i pro tovární stroje Suzuki GSX-R1000 z britského superbikového šampionátu. První značka Rizla se na motocyklech Suzuki ovšem objevila již v roce 1986, kdy byla součástí továrního stroje RG500 Kevina Schwantze.
Fumihiro Oonishi – šéf vývojového oddělení Suziki
Suzuki je potěšená z další spolupráce se společností Rizla. Měli jsme v posledních dvou letech dobré partnerství. Modré stroje Rizla se staly jedinečnou barvou v MotoGP, nyní jsou charakteristickou známkou suzuki obrazu. Jsme rádi, že jsme obnovili společnou dohodu a těšíme se na další práci.
Graham Blashill – marketingový ředitel Imperial Tobacco Group
Když jsme v roce 2006 vstoupili se suzuki do MotoGP, jasně jsme vzhlíželi ke společnému boji o světové body. Víme, že je to vrchol motocyklového sportu. Od té doby jsme byli ohromení vzestupem Suzuki. Byli jsme přítomni vzestupu závodního týmu, který zvýšil kredit naší značky po celém světě. Jsme pyšní, že můžeme být tohoto součástí. Těšíme se na společný boj o světový titul.

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist