Stoner: Přestup k Hondě za to nemůže

Současné nepřesvědčivé výsledky australského jezdce Caseyho Stonera nemají dle jeho názoru nic společného s jeho přestupem k Hondě.

Mistr světa z roku 2007 Casey Stoner si stojí za názorem, že jeho změna motocyklu na Hondu koncem letošního roku nemá nic společného s tím, že letos ještě nevyhrál ani jeden závod. 
Ovšem továrnímu jezdci Ducati chybí už od Kataru trochu rychlosti, to je evidentně během závodů vidět. "Změna motocyklu z Ducati na Hondu po skončení sezóny s tím ale nemá nic společného. Rozhodl jsem se pro tento rok hodně brzo, abych se mohl koncentrovat na současnou sezónu a očekávám, že letos ještě nějaký závod vyhraji", říká zcela jasně australský jezdec.

Stonerovi nevadí ani to, že jeho budoucí týmový kolega Dani Pedrosa je momentálně hodně rychlý a pro australského jezdce tak nebude vůbec jednoduché být v týmu Repsol Honda v roce 2011 týmovou "jedničkou": "To je mně opravdu úplně jedno a vůbec mě nezajímá, jak nyní jezdí Pedrosa. Musím se v tomto momentu starat především sám o sebe, neboť máme v současnosti hodně problémů s naším vlastním motocyklem", nenechá se vyvést z klidu tovární jezdec Ducati. 

Komu se ale tento přestup Stonera k HRC vůbec nelíbí a neustále se stará v tomto případě o patřičný neklid, je manažér Daniho Pedrosy, ex-jezdec MotoGP Alberto Puig. A jeho svěřenec Pedrosa jezdí v poslední době opravdu skvěle. Zatím co v minuých sezónách dokázal v MotoGP vyhrát maximálně po dvou závodech, tak nyní už má na svém kontě vítězství 4, dokonce dvě po sobě, a to sezóna 2010 ještě stále neskončila. 





Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):



TOPlist