Spies: Frustrace je zapomenuta!

Na minulý závodní víkend v Estorilu by nejraději Ben Spies co nejdříve zapomněl. V Le Mans by ale chtěl tovární pilot Yamaha začít sezónu 2011 od úplného začátku. Pro mnoho fanoušků, ale i odborníků, byl americký ex-šampion superbiků považován za tajného favorita šampionátu, po třech odjetých závodech mu ale patří až 14. místo se ziskem pouhých 10 bodů.

Začátek sezóny přitom nebyl pro amerického jezdce zas tak špatný, když skončil v Losailu na 6. místě, ovšem to bylo zatím bohužel všechno. Přitom jede Spies jako nástupce Rossiho u továrního týmu Yamahy, což mu pochopitelně jeho situaci vůbec neulehčuje. Spadl jak na mokru v Jerezu, tak naposled i v Estorilu. Svou frustraci z dosavadního průběhu sezóny ovšem odbourával americký pilot po svém!
Ben Spies žije u italského jezera Lago di Como a je vášnivým cyklistou: "Sedl jsem na kolo a dal si několik pořádných tréninků v kopcích. A tak jsem zapomněl na všechny neúspěchy. Nyní ve Francii jsme jako tým odhodláni začít celou sezónu 2011 prostě nově od začátku", řekl před Grand Prix Francie Ben Spies.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist