SKY Racing VR46 Team představil barvy pro Moto2 a MotoGP 2021

Před finále X Factor proběhlo z centrály týmu v Tavullii v přímém přenosu představení SKY Racing VR46 Team, jenž do sezony 2021 nastupuje s jezdci Luca Marini (MotoGP), Marco Bezzecchi a Celestino Vietti (oba Moto2). Italský tým poprvé pojede v královské kubatuře, kde mají Luca Mariniho a to na základě dohody mezi SKY Racing Team VR46, Esponsorma Racing a Ducati.

Tým Valentina Rossiho, který vznikl v roce 2014 na podporu mladých italských závodníků v MotoGP, dokázal letos vyhrát světový titul v soutěži týmů Moto2 a díky #10 Luca Marinimu získali titul vicemistra světa Moto2. V roce 2021 poprvé pojedou v královské kubatuře a to díky dohodě mezi SKY Racing Team VR46, Esponsorma Racing a Ducati. K týmu královské kubatury Esponsorma Racing přestoupili oba letos nejúspěšnější jezdci Moto2, vicemistr Marini a světový šampion Enea Bastianini.

V třídě Moto2 pokračuje s týmem SKY Racing VR46 Team #12 Marco Bezzecchi, jenž bude chtít navázat na letošní výsledky a zopakovat úspěch Francesca Bagnaia z roku 2018, tedy roku, kdy vyhrál titul mistra světa. Druhým jezdcem bude #13 Celestino Vietti, který po dvou úspěšných sezonách přichází z třídy Moto3.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 2 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Ritchy přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist