S tipovací soutěží MotoGP na Grand Prix v Brně

V letošním roce bude mít Tipovací soutěž MotoGP 2019 ještě o něco silnější náboj než předchozí ročníky. Ve spolupráci s Automotodromem Brno dojde k prvnímu vyhodnocení soutěže již po Velké ceně Německa, tedy téměř po první polovině sezony. Konečné vyhodnocení soutěže zůstává klasicky na období po posledním závodu ve Valencii.

Proč je letos první vyhodnocení soutěže už po závodu v Německu? Protože po Sachsenringu je dalším místem, kde zamíří motocyklová série Grand Prix, Česká republika a s tím spojený závodní víkend v Brně, který má letos den závodu v neděli 4.srpna 2019. Právě pro tento závodní víkend máme pro vás připraveny zajímavé ceny.

Díky spolupráci serveru Motorkáři.cz s Automotodromem Brno máme pro první tři soutěžící v průběžném hodnocení tipovací soutěže (po závodu GP Německa), připraveny ceny, které potěší každého fanouška závodů mistrovství světa. Vítěz získá pro den závodu Velké ceny České republiky v Brně volný vstup do Paddocku (1+1), druhý v pořadí vstupenku GOLD (1+1) a třetí vstupenku SILVER (1+1).

Uzávěrka soutěže proběhne po skončení závodu Velké ceny Německa. Prvním třem soutěžícím, v průběžném hodnocení tipovací soutěže MotoGP 2019, budou následně ceny odeslány, aby mohli začátkem srpna sledovat dění svých oblíbených jezdců podél tratě Masarykova okruhu v Brně.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)
Vladimír Rejda - (Odebírat články autora)

Autoři článku obdrželi prémie 6 Kč od 2 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
gorkin přispěl 2 Kč
masi přispěl 4 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist