Rossi neplánuje odchod z MotoGP, říká jeho otec Graziano

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
Komik64 (3039) napsal 07.05.2020 v 15:51

Jen ještě zamyšlení...

Ivan, papiboy, (kdysi i Galil...) apod. mají na profilu své PRAVÉ fotky (i s motorkama !!!) a velmi pravděpodobně i správné údaje...
GuzoCapano..., MadMaxík, jeho zabanovanej kám š apod. neveřejní nebo evidentně...

Komik64 (3039) napsal 07.05.2020 v 11:46+1

Upozorňuji, že není pravda, že jsem neposlechl váženého závodníka a ctihodného veterána Ivana, abychom ukončili KECY* v symbolickém momentu 100 + 46 příspěvků, ale když už tady je zase 150+ ...

Často a rád se tady "angažuju", *ALE vždycky musím současně myslet na to, jakej je dnešní svět a kam jsme to dopracovali my, současní lidé (ani mne, bohužel, opravdu nevyjímaje , naopak nerad bych urazil ty, kterých si tady velice vážím, třeba v čele se "srdcařem" Ivanem, velmi moudrým Papiboyem, zesnulým Galilem apod. ...] ) = "do krve" se tady hádáme o bandu většinou (Rossi a další mají alespoň nějaký centimetry na vejšku, ale stejně ...) HOBITŮ s nižším pudem sebezáchovy, určitou šikovností apod., kteří by ale třeba měli asi velkej problém uhájit svou "naditou portmonku" v temné uličce jen před mou -náctiletou klientelou, většinou nikdy nic pořádnýho vlastně nedělali apod. (já teda taky jen většinou umravňuju "nepřizpůsobivé", aby https://www.novinky.cz/krimi/clanek/mlady-zajemce-o-motorku-na-prerovsku-zmizel-se-strojem-behem-zkusebni-jizdy-40323234?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null
a stejně to, díky současné formě EU a dobroserům vůbec, není moc platný...), zatímco třeba udřený "modrý límečky" od dělníků a malejch živnostníků, přes zdravotní sestry atd. žijou z ruky do huby... Je prostě doba "polykačů ohně a různejch gladiátoRKů" (sem směle mohu zařadit současné motozávodníky - Surtees byl konstruktér a mechanik, Franta Šťastný taky ledacos uměl a dělal osobně, jiní sportovci se pohybují apod. alespoň především vlastní silou...) nebo nejrůznějších "komediantů" (od "héreček" apod. až po politiky...)... Ano, vím... , správná odpověď je, že když se mi to nelíbí, neměl bych sem chodit, jenže jsem taky ... !!!
A já vůl se tady snažím oponovat lidem jako Guzo = Capan = ? (všimněte si jen jeho profilovek = obvykle střelné zbraně = Z DÁLKY nebezpečnej kluk... , pak on jako Rom s Nortony, pak asi zase on, ale jako světlej hipster s RE...), kterej při "SAMOVYŠETŘENÍ" (prej si sám a objektivně = POPRAVDĚ udělal PCL-R test... ) lže (nebo si sám sobě nalhává ?), že se nesnaží nejdřív se rozumnýma názorama apod. vetřít do pozornosti, přízně apod. a pak... , že nelže, že se nepřetváří, že se nepokouší manipulovat, že není "splachovací", že se sem nechodí... atd. atd. atd.

Guzíku - snad už naposledy... - prej je nejlepší vás přehlížet (což vás děsivě ničí a přivádí k nepříčetnosti...) a nespolupracovat s vámi na vašich cílech ani nechtěně ( ale "bokem" se také říká, že je dobrý nechat vás ochutnat vaše vlastní metody = v tvém případě např. "rozmr..." tě a s posměšným smíchem odejít... ).

Mimochodem, KDOPAK JE ASI Jorge99 (= spolehlivý "další převtělení" někoho zde již dávno přítomného...!!! ) ?

A teď ať se kritizuje, radí, mínusuje apod., až třeba po banování

Jorge99 (10) napsal 07.05.2020 v 10:11

https://www.visordown.com/news/racing/motogp/jorge-lorenzo-backs-suspended-andrea-iannone-%E2%80%93-%E2%80%9Che%E2%80%99s-convinced-me%E2%80%9D

Neoblubeni Jorge, Ianone si bol po plakať u Jorgeho divne ze jeho žltý kamarát ho nepodporil

IvanDvoutakťák (5070) napsal 06.05.2020 v 20:25+1

Přidávám komentář a domnívám se, že je právě čas končit -
počet komentářů před tím mým dosáhl ČTYŘICETŠEST
a jednosto ...

Ohodnotit autora.
Komentáře: 147 komentářů
Nahlásit chybu v článku
Vytisknout článek
Přidat do oblíbených článků na Motorkáři.cz
Objednat reklamu

Rosička (982) napsal 06.05.2020 v 15:43+1

Kdo se chce dnes od 21:00 koukat na virtuální závody "cestovních vozů" okruh Misano s VR46, CH. Leclercem a spoustu dalších tak LIVE na: www.circusf1.com (je to pod názvem: All Stars Racing Night)

jendazeleny (432) napsal 06.05.2020 v 03:07+3

Proč by nakonec Rossi ještě pár sezón nejezdil? Příznivcům udělá radost a těm co ho nemají rádi svými výsledky taky!

josef58 (823) napsal 05.05.2020 v 22:04+6

Přeji si, aby Vale jezdil ještě dlouho, hodně dlouho a pěkně nás tu bavil svým uměním a aby měl aspoň 200 příspěvků.

Komik64 (3039) napsal 05.05.2020 v 21:31

Tak den, kterej jsem stejně musel strávit u počítače, jsem si tady zajímavě průběžně "oživoval", Rossi má opět přes 100 příspěvků, takže zase někdy...

Rodriguez666 (125) napsal 05.05.2020 v 20:59+4

Sleduji bedlivě celou valentinovu kariéru. Jeho fanda jsem až za hrob. Plně chápu že ho závodění pořád baví. V pořádku ať jezdí dál. Ale je potřeba to umět včas zarazit. Nikdy se nechci dožít toho že se bude plácat na chvostu na nějakém podřadným stroji. Tak budu doufat že až tam to dojít nenechá. Moc si přeji aby ještě zajel něco solidního.

IvanDvoutakťák (5070) napsal 05.05.2020 v 16:29

Rado a časopis *Motogonki* zde uvedli (a to je pro mně svatý ) ,
že Petronas čeká na VR .
Musím teda zopakovat, co jsem zde napsal pouhé 2hod 15min předtím :

Po všech těch politikách v zájmu Dorny, "změnách" smluv, mlžení
i vyslovených podrazech, kterých jsme v posledních PÁR letech byli
svědky jak v MotoGP , WSBK (a začíná to i v EWC ) , si dokážu
představit i to, že VR opět "žongluje" s podporou Dorny .
Yamaha "vytáhla" FQ z Petronasu do fabrickýho týmu, kterej loni
moc slávy "nenadělal" a tak je v satelitu připravený "teplý místečko" ...
A že v této klauniádě nejede i Petronas , navzdory proklamacím
zájmu o mladé(!) perspektivní jezdce, tento nikoho (aspoň tedy mně) ,
nepřesvědčí .

TDM851 (4095) napsal 05.05.2020 v 16:04+2

Guzo, Mad Max atd..
Jsem zvědavý, jestli jste sekli s "řemeslem", když jste zjistili, že na světě je někdo lepší. Navíc když vás za to někdo dobře platí.
Tak "inteligentní" jsou jen některé národnostní menšiny
Dyk, ale Dežo měl lepší lopatu

Rossifand (1130) napsal 05.05.2020 v 14:54+7

Co se komu nelíbí. Já mu budu fandit dokud tam bude a jsem rád, že tam je. Je mi úplně u prdele, že jezdí i 10 flek. Psalo se, že mlaďáci co ho prohání na satelitech, by na továrně dali titul a že jim jen zabírá sedačku. No tak teď ji zabírat nebude a o titul je přece postaráno. Odejít na vrcholu není pravidlo, ale jen něčí názor a to ještě neznamená, že to je správně. Jak by to vypadalo, kdyby každá kapela ukončila kariéru jen proto, že je na vrcholu, to samé platí u každého v pracovním životě. Rozhodně lepší zůstat, než se vracet! On snad dokázal málo tyhle odvahy? Odešel od Hondy, kde byl neporazitelný a věřil si, že dá tituly i u Yamahy, tam pak také odešel. Já ty závody sleduju hlavně kvůli Valemu (tak že čím dýl bude, tím líp) a věřím, že naprosto každý se závod co závod zajímá jak dojel! Souhlasím s tím a taky mi je líto, že se odděluje zrno od plev, ale tak to bývá. Pokud má někdo z jeho fans pocit, že už tam nemá co dělat a měl by odejít, není nic jednoduššího, než si ho přestat všímat a fandit někomu jinému, třeba MM.

Rosička (982) napsal 05.05.2020 v 14:38-1+6

Valeho ještě na stupních vítězů uvidíme ...i přes všechny zbytečné analýzy zde

ptakopysk (37) napsal 05.05.2020 v 14:28+1

Ať už Valentino bude dál závodit nebo ne,jeho jméno je nesmazatelně zapsáno zlatým písmem jako jednoho z nejůspěšnějších motocyklových závodníků všech dob po boku Aga.
A co si budeme vykládat,má tolik příznivců jako nemají všichni ostatní jezdci dohromady napříč kategoriemi.
A úvahy jestli má skončit nebo pokračovat bych nechal na něm.

Komik64 (3039) napsal 05.05.2020 v 14:08

A končím... Aby mne tady chválil Guzo - Capan - ?, to fakt nemám zapotřebí...
Všimněte si - jeho modus operandi = chvíli píše velice rozumně až fundovaně a pak nás chce dostat vzájemně do sebe apod. nebo jen prostě "vysírá" jednotlivce ("lebo sa rad hádam" - 11.37 dnes a tady, jen dodám ANONYMNĚ = BEZPEČNĚ..., vo Maxíkovi apod. ani nemluvím...).
Samozřejmě sebekriticky dodám, že mne je taky dost (rozhodně pokud jde o Loríka...), ale varuju alespoň ty "normálnější" (mnohých z Vás si tady vážím bez ohledu na "barvy" apod.)...

rosho (519) napsal 05.05.2020 v 14:08

Tento rok má šancu na úspech. Najlepšie zajazdí prvú polovicu sezóny(čo bude tento rok s cca 10 závodmi), potom mu prirodzene dôjdu sily - to je fakt,s ktorým v jeho veku už nič neurobí.

Paulo (2561) napsal 05.05.2020 v 12:13+1

Valentino Jágr je věčný !

SuperSic58 (1307) napsal 05.05.2020 v 09:25+3

markez může vyhrávat jak chce, největší tahák a star MotoGP je pořád 46ka a Dorna to moc dobře ví, proto se ho tam budou snažit držet co nejdéle. A co si budem povídat, ten dědeček je pořád ve formě a pojíždí většinu mladejch dravců, takže není důvod končit Vidim to ještě na pěknou řádku let

Mann (1514) napsal 05.05.2020 v 09:25+4

to Le-Corbusier, Bubrak-ZX10R : samozřejmě, že bojovat o jakýkoliv bod není žádné trápení ani ostuda, v MS a v nejsilnější kubatuře už vůbec ne. Ale ... a teď se pokusím vysvětlit o co mně a snad i většině fanouškům VR jde /alespoň doufám/.
Valentino je více jak dvacet let kořením tohoto sportu. To je setsakramentsky dlouhá doba. Kořením voňavým, ale také někdy pěkně peprným . To je důvod proč lidi chodí na závody nebo usedají k TV obrazovkám, proč se radují i zuří a proč některé tribuny po celém světě vypadají z dálky pořád jak rozkvetlé řepkové pole.
V podstatě s vámi oběma souhlasím, ale jedním dechem dodávám, že na jezdce jeho formátu, se vším co má za sebou, není pouhá účast jaksi to pravé ořechové (diplomaticky řečeno). Ztratilo by to říz i chuť, na kterou jsme si za ta léta zvykli a která k Valemu neodmyslitelně patří. A to bych tuze nerad.
Ale nedělejme si zbytečné starosti, Vale to má dobře srovnané. Závodění ho baví a k finálnímu rozhodnutí potřebuje zjistit jak je na tom ve srovnání s ostatními. A to bez závodů jaksi nejde. Proto si myslím, že jednu sezónu určitě prubne. A pak ... se uvidí
Koneckonců, pindat si tady můžeme jak se nám zlíbí, "náš hlas" stejně nebude brán ani jako poradní.

SuperSic58 (1307) napsal 05.05.2020 v 09:22-1+1

chudáci rossi hateři v čele s arcizoufalcem mrdmaxem tomu klekne pumpa

omg (1412) napsal 05.05.2020 v 08:35

Pár lidí teď hodně skřípe zubama. Paráda

Komik64 (3039) napsal 05.05.2020 v 08:16+1

Furt někteří směšujete rozdílné věci...
1) jeden druh jezdce třeba začne a dostane se až do -nej kategorie (o čemž sní miliony...), což už samo o sobě znamená, že je prostě skvělej, jenže tam začne závodit se samýma minimálně stejně skvělýma a na naprostej vrchol to prostě není. Ale i těchto jezdců je ještě plno kategorií - od "věčně - náctých" (nebudu jmenovat, abych neurazil jejich fanoušky...) až po "věčně druhé" (pravděpodobně Dovi, Maverick apod. určitě třeba Pedrosa...). Ti první pak "dělají vatu" tak dlouho, dokud to jde, ti druzí bojujou o naději na mistra podobně dlouho (a ani ti už si se svým velkým jménem nemají moc zahrávat...)... A TAK JE TO SPRÁVNÝ A NIKDO NEMŮŽE MÍT NIC PROTI !!!
JENŽE... 2) pak jsou (především...) vícenásobní mistři světa v - nej kategorii = hvězdy (přiznám, třeba I ten Lorík...) a SUPERHVĚZDY (některý nemají to úplný štěstí apod. jako Hailwood, Stoner apod., jiní jo = od Aga až po MM93...), k těm patří i Vale a ty, alespoň podle mýho, "vatu" prostě dělat nemaj, PROTOŽE TO NENÍ HODNO JEJICH JMÉNA !!!

Tak, prosím, žádný VŠEOBECNÝ kecy vo tom, že někdo (opravdu všichni ?) prostě musí bejt sotva v Top10 (a jaká je to čest...- pro někoho samozřejmě velká, pro někoho rozhodně ne...) a někdo "vozit lucernu" (i to je pro někoho úspěch a furt to musí bejt úžasnej jezdec = jen prostě nejhorší nebo největší "smolík" z naprosto skvělých...). Hvězdy a SUPERHVĚZDY prostě ne, na to jsou jiní...!!!

Je ovšem ještě další otázka, zda ta "vata", "dojíždějíící hvězdy a superhvězdy" apod. už opravdu nebrání nějaké budoucí (já totiž věřím , že opravdová superkvalita se vždycky nějak prosadí...) hvězdě prosadit se líp, dřív apod. POZOR, "věčně druzí" určitě ne - dokud byl (spadl do ní...) v téhle kategorii Vale (na MM93 prostě neměl, ale mohl bojovat o celkové 2. místo a spolehlivě o bednu...), ani jsem nekecnul...

martyzx10r (197) napsal 05.05.2020 v 08:08+2

Jó Rosíňo,ten to tu rozhejbe vždycky

neznamyScooterD (1088) napsal 05.05.2020 v 07:01+1

taky myslim, že všichni co "na to nemaj" by měli skončit... závody 3 motorek určo lepší než ta virtual GP

Le-Corbusier (432) napsal 05.05.2020 v 06:10+7

je mi tady docela smutno z reakcí některých "rossiho fanoušků", tady se začína dělit zrno od plev. Na vrcholu není, nic si nenalhávejme, ani na něm docela určitě už nikdy nebude. Ale proč by měl být např boj o šesté nebo osmé místo v závodě MS trápení?! Jezdci a teamy bez šance na vítězství by neměli vůbec závodit? To by startovní listiny v mnoha sportech hodně prořídli, kolikrát by tam zůstali jen dvě tři jména. Motivace většiny sportovců je naštěstí fixovaná jinam než si někteří pseudofanoušci myslí.

Kromě Rossiho hrozně fandím třeba Katce Nash. Jezdí svět ve 42 letech. většina jejich soupeřek je o 20 let mladších. Když se ale sejdou podmínky je schpná jezdit vysoko vepředu. Tá má tu hlavu asi nastavenou jinak než např. Aleš Valenta.

Bubrak-ZX10R (1629) napsal 05.05.2020 v 05:04+8

At si jezdi kdyz ho to bavi a citi se rychly. Chtel se rozhodnout po par zavodech, to ne jeho vinou padlo, a pokud pujde do Petronasu, tak si to urcite bude chtit nejprve osahat. Tj 2 roky minimalne. Nic proti nicemu. Odchazet na vrcholu je dycky takovy nejaky divny prani takovych jakychsi fanousku. Kdyz ho bude bavit jezdit na 18. fleku, je to jen jeho vec.

technasia (1933) napsal 04.05.2020 v 22:10+2

Graziano tvůj syn zraje jako víno

Rado_ (555) napsal 04.05.2020 v 21:29

v Petronasu si to rozmysleli. Na Valeho čekají

https://www.motogonki.ru/motogp/4-05-2020_motogp_petronas_peresmotrela_svoi_pozicii_po_sostavu_sepang_racing_team_na_2021_-_rossi_zhdut_.html

Mann (1514) napsal 04.05.2020 v 20:56+4

Mně to trošku, v tomto nezávodním čase, zavání tyjátrem pro veřejnost. Graziano svůj PR úkol splnil zdá se dokonale , Ovšem jakou reálnou hodnotu má ve finále jeho osobní názor? Byť Valemu, Jarvisovi, Razalimu nebo Ezpeletovi do hlavy nevidíme, nemyslím si , že by mohl jezdtl další 3-4 roky a ještě k tomu klidně Fenomén a nejen v MotoGP to bez pochyb je, ale jak mnozí přede mnou zmiňujete, včas odejít je také uměním a přál bych si, aby v jeho případě bylo hodné mistra, Jsem zvědav co se z toho na konec vyklube. Tipuju maximálně ještě příští sezónu a FINITO.

Honza-K (830) napsal 04.05.2020 v 20:24+3

Jsem dlouholety Valeho fanda, ale obavam se, ze jeho doba je uz prostě pryc... Predstava 4 sezon mi prijde uplne mimo, možná asi ta pristi, ale pak uz to bude spis trapeni...
Pro Dornu je sice porad obrovskym tahakem na fanousky, ale ja bych ho vazne nerad videl trapit se na 10 miste. Aby si ho davali kluci, kteri v dobe, kdy on vyhraval prvni tituly, za sebou tahali gumovyho kacera...
Za dobre dobre konstelace hvezd ma na bendu a na vítězství by to uz musela byt spis vazne nahoda... Nerad to rikam, ale asi je to tak...

Předchozí
1 2
Následující



TOPlist