Rossi konečně v červeném

Dlouho očekávaný sen italských motocyklových fanoušků se konečně naplnil: Valentino Rossi byl včera poprvé prezentován v červených barvách italské továrny Ducati. Bylo to v rámci tradičního show Wrooom, letos už jeho 21. ročníku, v lyžařském středisku Madonna di Campiglio.

Teprve kolem 22. hodiny večerní se v hotelu objevil Valentino Rossi v červených barvách Ducati. Na prvním snímku vidíme italského motocyklového multišampióna Valentina Rossiho s pilotem Formule "1" Fernandem Alonsem ze Španělska. 


Na snímku druhém se po osmi rocích sešli opět v jednom týmu, Ital Valentino Rossi a Američan Nicky Hayden (naposled jeli společně v sezóně 2003 v týmu Repsol Honda u HRC). 


A první Valentinova slova: "Raději pozdě, než vůbec. Rameno mě ještě pořád bolí, ale doufám, že za 2 týdny už to bude jako dříve". (1. února začínají testy MotoGP v Sepangu - pozn. redakce). 

A právě díky příchodu Superstar jménem Valentino Rossi byl prezentován i nový sponzor, džínsová firma "Diesel". Jen pro zajímavost: Naposledy byla tato firma Diesel jako sponzor umístěna na motocyklu Ducati v roce 1990, když vyhrál Franzouz Raymond Roche mistrovství světa superbiků. Jelikož nyní neexistuje žádný tovární superbikový tým Ducati, tak byl pro tuto reklamu získán Valentino Rossi. 

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist