Představení týmu Repsol Honda

Tovární tým Repsol Honda na čele s mistrem světa Caseym Stonerem se představil v Sepangu v předvečer zahájení oficiálních testů IRTA na okruhu v Sepangu.

Tovární tým japonské Hondy je určitě největším favoritem letošního ročníku závodů královské kubatury MotoGP. Jeho prezentace proběhla dnes v Malajsii, tedy těsně před zahájením prvních letošních oficiálních testů.

Oba jezdci představili nové motocykly RC213V 1000 ccm. Honda přes zimu pracovala na dalším vývoji motocyklů, s kterými už předtím testovala v listopadu 2011 ve Valencii.

"Jsou to teprve první dny a my musíme počkat až na závody do Kataru, abychom poznali skutečné tempo našich soupeřů. Víme dobře, že budeme mít hodně velmi dobrých soupeřů. Ducati investovala opravdu hodně, to stejné ale platí i o Yamaze", řekl při prezentaci mj. mistr světa Casey Stoner.

"Sepang je určitě tím správným okruhem pro testy, neboť odhalí na novém motocyklu řadu detailů, které je potřeba vyzkoušet. Hlavním cílem třídenních testů je poznat nový motocykl a nové pneumatiky", je názoru Dani Pedrosa.

Návrat do Malajsie ale znamená i návrat na místo, kde se 23. října 2011 zabil na okruhu Marco Simoncelli. Kompletní tým Hondy položil včera na místo nešťastné události květiny a ještě jednou vzpomenul tragicky zahynulého italského jezdce.

Prezentace týmu Repsol Honda


Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist