Pár informací pro všechny, kteří v neděli zamíří na automotodrom

Protože už sobotní návštěva závodního areálu v Brně byla poměrně dost vysoká, nelze než očekávat mnohem intenzivnější nápor fanoušků v den závodu, to jest v neděli 16.srpna 2015. Automotodrom proto připravil pár informací, které se všem můžou hodit, aby nedošlo ke zbytečným komplikacím v den, který si chce každý především užít sledováním závodů. Prodej vstupenek proto začíná už v 6:30 hodin.

Automotodrom Brno očekává, že i nedělní návštěvnost ve srovnání s rokem 2014 stoupne, fanoušci by tedy na tribuny měli vyrazit s předstihem. „Především doporučujeme dopředu si naplánovat, na jakou tribunu a z jakého parkoviště půjdou,“ radí manažerka závodu Radka Dvořáková.

V sobotu v okolí Masarykova okruhu podle odhadů Policie ČR parkovalo 8 293 automobilů, 3 681 motocyklů, 36 autobusů a 182 karavanů. Zatímco počty osobních aut vykazují meziročně jen mírný nárůst, výrazně přibylo motocyklů, loni jich v sobotu na okruh přijelo jen 2 130.

Automotodrom Brno ujišťuje, že vstupenky na přírodní tribuny budou v prodeji i po celou neděli. „Přestože se zřejmě počet prodaných vstupenek navýší, kapacita Masarykova okruhu je dostatečná. Určitě budeme prodávat celý den, lidé se nemusejí bát, že by bylo vyprodáno,“ potvrdil marketingový ředitel Automotodromu Michal Klouda.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)
Radek Babička - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist