Nová kniha o silničních motocyklových závodech je opět zde

Předvánoční čas se pomalu blíží a to je i tradiční čas pro novou knihu o právě skončené motocyklové silniční sezóně 2011. Poprvé se objevila v roce 1998, takže letos slaví už 14. narozeniny. A opět bude její křest spojen s autogramiádou našich nejlepších silničních motocyklových jezdců.

Už v pořadí čtrnáctý ročník knihy MISTROVSTVÍ SVĚTA MOTOCYKLŮ - rok 2011 vychází tradičně v předvánočním čase. Jako každý rok v sobě publikace zahrnuje vše podstatné z uplynulé sezóny seriálů silničních motocyklů GRAND PRIX a MS třídy superbike a supersport. Dále se v knize můžete dozvědět něco o evropském šampionátu superstocků a národních šampionátech Německa a České republiky. Znovu si tedy můžeme připomenout návrat Casey Stonera na trůn královské třídy MotoGP, nebo úžasnou sezónu, kterou ve třídě Superbike zažil Carlos Checa. Připomeňme si, jak si vedl Karel Abraham, Jakub Kornfeil, Jakub Smrž, Ondra Ježek a mnoho dalších. Texty jsou opět v anglické, německé a české verzi, stejně jako kompletní přehled výsledků. Hlavní část knihy tvoří velké množství barevných fotografií. Kniha formátu 22,5 x 31,5 cm má 224 stran.

Knihu si můžete koupit v síti knihkupectví nebo objednat na adrese fotorejda@volny.cz.

AUTOGRAMIÁDA !!
U příležitosti vydání nové knihy se uskuteční ve středu 7. prosince od 16 hodin v knihkupectví “Jiří Šedivý”, Masarykova 6, Brno tradiční autogramiáda za účasti našich předních silničních motocyklových jezdců.

Více najdete zde.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Vladimír Rejda - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist