Několik týmů MotoGP má v neděli privátní testy

Sice se tento víkend nejede závod mistrovství světa silničních motocyklů, ale některé týmy nebudou odpočívat, protože absolvují privátní test na okruhu v Misanu. Jedná se především o tovární tým Yamahy, testovat bude také Aprilie, Ducati a jezdci Hondy Takaaki Nakagami a Franco Morbidelli.

Jak už předem avizovali v Rakousku, testovat na pobřeží Jadranu bude tým tovární Yamahy s jezdci Valentinem Rossim a Maverickem Viňalesem. Továrně tří ladiček chybí potřebný výkon k tomu, aby jejich jezdci dokázali bojovat o vítězství, takže předmětem testu bude vyzkoušet všechny návrhy, které v Japonsku vymysleli.

Testovat bude tovární tým Aprilie s jezdci Aleixem Espargarem a Scottem Reddingem. Předpokládá se, že italský výrobce vyzkouší nový rám, zadní kyvné rameno a aktualizovanou pohonnou jednotku. Pro Reddinga to bude první setkání s týmem od momentu, kdy Aprilii vůbec nešetřil ve svých vyjádřeních po rakouské Grand Prix.

Privátní test absolvuje rovněž tovární Ducati, třebaže u italského výrobce teď problémy s výkonem jejich jezdců neřeší. Do Misana má dorazit také dvojice letošních nováčků, jezdec LCR Hondy Takaaki Nakagami a další jezdec Hondy Franco Morbidelli.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)
Miloš Rejman - (Odebírat články autora)

Autoři článku obdrželi prémie 8 Kč od 2 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 4 Kč
skinny přispěl 4 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist