Několik novinek z posledních dnů

A po kratším odmlčení, kdy jsem byl služebně v zahraničí, se vracím s několika novinkami, které zde na těchto stránkách ještě nebyly publikovány.

Několik novinek z posledních dnů
Poslední test Aprilia Cube3 MotoGP ?
Ačkoliv to ještě nebylo oficielně potvrzeno, tak továrna Aprilia se v příštím roce určitě nezúčastní závodů ve třídě MotoGP. Potvrdil to na testech v Jerezu, její zástupce Rocco Sabelli. Kromě kubatury 125 a 250 ccm by se továrna chtěla ještě navíc angažovat v WSBK.
Rozdělení týmu Semprucci a Malaguti
Do nové sezóny nastoupí dosavadní tým Semprucci Malaguti rozdělen do dvou týmů. Zatímco od českého týmu Elit vyhozený Němec Dario Guiseppetti pojede v týmu Semprucci Aprilia, tak továrním jezdcem Malaguti bude novopečený mistr Evropy, Ital Michele Pirro. Kdo bude jeho spolujezdcem, není doposud jasné. Nás ovšem bude jistě zajímat skutečnost, že druhým jezdcem Semprucci a Dariovým týmovým kolegou, by měl být Čech Patrick Vostárek !
Nobu Aoki bude testovat mokré pneu ve Francii
Po testech v Sepangu bude nový testovací jezdec Suzuki, Nobu Aoki, testovat mokré pneu Bridgestone dva dny na okruhu Paula Richarda ve Francii. Společně s ním tak budou jezdit i piloti na strojích Kawasaki, tedy Shinya Nakano a Alex Hofmann, rovněž na Bridgestone.
Campetella s Rolfem ?
Pokud Roberto Rolfo nepodepíše smlouvu v týmu Luise d´Antina a nepojede MotoGP na Ducati, tak by ho chtěl tým Campetella, kde by jel Rolfo opět svoji třídu, ovšem na tovární Aprilii. Jeho spolujezdcem by v tom případě byl jeho krajan Alex Baldolini, ovšem pouze na kitovém stroji.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist