Moto2: Další Rus do světa Grand Prix!

Celkem překvapivé se zdá být složení týmu Moto2 u Fausta Gresiniho!

První společný test nové kubatury Moto2 je už takřka přede dveřmi a jeden z favorizovaných týmů, Gresini, stále ještě neoznámil složení své jezdecké dvojice. Ačkoliv jméno španělského pilota Toni Eliase nebylo doposud potvrzeno, tak je to bráno jako hotová věc. Ovšem jméno toho druhého jezdce, který by měl jet motocykl Moriwaki MD600 ve stáji Fausta Gresiniho, bude asi velkým překvapením. 


Měl by jím být, a to i přes všechna ujišťování Fausta Gresiniho, že to bude nějaký mladý Ital, 26-letý Rus Vladimir Ivanov. Ten už dokonce zkoušel motocykl Moriwaki MD600 na okruhu Misano Adriatico.

Vladimír Ivanov není rozhodně nijakým neznámým jezdcem, ba naopak. Naposled jsme ho viděli jezdit v italském šampionátu CIV 2009 ve třídě supersportů, kdy několikrát skončil v Top 6. A o jeho příchodu rozhodly sponzorské peníze, neboť ty doposud týmový šéf pro Moto2 postrádal.

Dnes už je to jisté, Rus Vladimír Ivanov, bude týmovým spolujezdcem Španěla Toni Eliase. A proč nebyl tak dlouho znám druhý jezdec favorizovaného týmu? Inu musíme v tomto případě zavítat do "našich luhů a hájů", neboť Fausto Gresini měl obrovský zájem právě o .... a jméno si doplňte laskavě sami.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):



TOPlist