Márquez slavil pátý titul mistra světa doma s fanoušky

Cervera, Katalánsko (SPA) – Jezdec Repsol Hondy Marc Márquez v sobotu oslavil zisk svého již pátého světového triumfu společně se všemi svými příznivci, kteří přijeli do jeho rodného města. Pro všechny v Cerveře je již zažitou tradicí slavit úspěchy společně s Márquezem a letos k tomu měli velkou příležitost, protože Španěl získal svůj třetí triumf jezdce třídy MotoGP.

Na tisíce fanoušků stálo podél trasy příjezdu jejich velké hvězdy Marca Márqueze. Vše začalo na místní radnici, pak následovala slavnostní jízda městem za dunění bubnů a vše skončilo na náměstí, kde se Márquez společně s týmem postavil před fanoušky. Na pódiu Marc Márquez představil svůj tým, rodinu a všem pak povyprávěl jaká byla ta jeho letošní cesta za vysněným titulem mistra světa.

„Jsem velice vděčný všem, kteří sem dnes přišli, abychom znovu vše oslavili v této skvělé společnosti,“ řekl v sobotu Márquez. „Než jsem odjel do Valencie na Grand Prix, hodně jsem jezdil na kole a viděl všechny ty ulice vyzdobené vlajkami s mým jménem, takže jsem v břiše cítil pocit nervozity. Já jsem všem velice vděčný také proto, že tu mám své fanoušky nejen v časech dobrých, ale také zlých. To mi dává velký pocit hrdosti, že zde můžu s nimi všemi společně slavit.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist