Márquez chce v Jerezu závodit a také bude, stejně tak Rins a Crutchlow

Úřadující mistr světa Marc Márquez si v neděli pádem v závodu španělské Grand Prix zlomil pažní kost, takže musel na operaci. Tu absolvoval v úterý v Barceloně s tím, že optimistickou prognózou návratu je srpnové Brno. Jenže Márquez se cítí fit a moc rád by závodil už tento víkend v Jerezu, protože to je na programu Velká cena Andalusie.

Jen čtyři dny poté, co si v Jerezu Marc Márquez zlomil pažní kost, míří jezdec Repsol Hondy zpět na jih Španělska, aby tam ve čtvrtek podstoupil lékařské vstupní testy. Podmínka proto, aby mohl nastoupit k pátečním tréninků Velké ceny Andalusie. Odvážné rozhodnutí, které je možná víc ze strany samotného Márqueze než Hondy, která své hvězdě nekladla termíny návratu, jen apelovali na stoprocentní zdravotní kondici.

Na stejnou prohlídku u lékaře čekají také další dva jezdci mistrovství světa Alex Rins (Team Suzuki ECSTAR) a Cal Crutchlow (LCR Honda Castrol). Uvidíme, kdo z trojice zraněných jezdců dostane zelenou a nastoupí v pátek ráno k první tréninku Velké ceny Andalusie.

AKTUALIZACE – zelenou pro možnost startovat v závodu Velké ceny Andalusie dnes dostal od hlavního lékaře Marc Márquez, Alex Rins a Cal Crutchlow
AKTUALIZACE – dle informací z týmu Repsol Hondy, má Márquez nastoupit až do sobotního programu a rozhodnout se, zda bude v neděli závodit nebo ne

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 8 Kč od 4 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Rosička přispěla 2 Kč
Tadeusz59 přispěl 2 Kč
krysopes přispěl 2 Kč
skinny přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist