Marc Márquez nenastoupí do úvodního podniku sezony v Kataru

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
Rossifand (1129) napsal 24.03.2021 v 10:55+3

Goat93 nedokážeš si připustit že MM má problém a možná "hvězdný" konec. Poškleboval si se žlutkám jak stále věří v Rossiho úspěch. Vždyť ty jsi teď úplně stejný, vnímáš to!? Sudnej si už konečně ty hnědý brýle
Vlčáci - MV zlepšit úvod závodu, překonat drobný blok v hlavě, pak by mohl často vyhrávat start cíl.
FQ - ještě mu dávám naději, jestli se mu všechno potká, vše mu sedne, může být hodně dominantní. Aj obě kola bloknuté v zatáčce nebude řešit.
FM má taky silný potenciál.
A kluci v Ducati tě taky můžou silně překvapit!
Nakonec je jedno kdo, je potřeba mít trvale konkurenčně schopný materiál, který mu do puntíku sede a max. podporu týmu. Hned je vlčák na světě! No a když se k tomu ještě přidá Dorna s Michelinem máme mimozemšťana, statistiky tady začnou lítat hlava nehlava.

BlackDevil (958) napsal 23.03.2021 v 18:46+7

Joj, to je tady zase férová diskuse
Je úsměvné, jak si zdejsí skalní fans MM ve víře jeho polobožství vubec nepripouští realitu.
Ta jeho vyhublá a a rozřízlá pacička po celé délce bicepsu co uveřejnili před nějakou dobou je pořádný zdravotní problém. Mi se zdá že tady žádný z těch mega expertů neměl žádnou pořádnou zlomeninu a potom vyspravenou imlantátem. Tam je tolik věcí co se může posrat a vim ze své zkušenosti jelikož pár želízek co drží kosti mám, že ten vývoj jeho zranení, navíc ruplého na 2x po sobě je prostě velká komplikace a něco není OK když se to nehojí jak už jsem psal zhruba pred měsícem.
Jestli se vrátí někdy k závodění? Asi to vypadá když se fotí v kombinéze že ANO, Bude tak dobrý jako dřív ? Dle mně NE. Vyvoj a konkurence šla za ten čas dopředu a co bylo dřív už neplatí. Kazdý kdo je stejně nebo přibližně stejně výkonný a měl respekt nebo strach si neco víc dovolit, po něm přes počáteční mírný respekt k jeho zranení pujde jak žralok po krvi. Tady už nepůjde o 2 a další flek jako před 2 lety. Tady jde o to být champion a to chce být za každou cenu každý co sedí na trochu konkurenceschopném stroji.
Ono ani ten jeden vyhraný závod není ve výpisu uspechů u každého k zahození a bude to boj jako když ve smečce padne silný vůdce.
Marc přes svůj handicap nebude mít už dle mně žádnou nadvládu a možná ani velkou šanci na trvalé Top 3.
Jestli s ním jeho handicap zamává a bude opatrnejší ? Na 100% Ano. Nezná nikdo diagnózu ale klidně si tipnu že bude nosit ruku v kombunéze maximálně zatejpovanou a pod rizikem že další uraz na pravačku a Ende s kariérou. Může se stát, že to nekdy v červnu zkusí, zajezdí pár závodů a bude před vnitrním rozhodnutím co dál, když to fyzicky ani mentálně nepůjde, a jezdit uprostřed vzhledem k jeho jménu a kreditu u sponzorů si nedovolí.
Je to jen můj názor člověka co sport dělal, zranení dost drsná mám za sebou, a vím jak to s člověkem mentálně a fyzicky zamává.
Ve skoro každém vrchovém sportu je až na pár vyjímek 1 letá nebo 2 letá pauza Stop na věky. Mu se to treba podaří, ale jen on sám bude vědět za jakou cenu. Půjde přes závit do rizika trvalého zmrzačení aby urval ještě jeden titul nebo prevládne rozum v pripadě že to nepůjde na 100% ani na 90% a skončí relativně zdravý. Bude mu 29 a nastupuje nová generace vlčáků, které je MM možná detský vzor ale jinak ho mají už někde. Zase se najde nekdo kdo půjde nekompromisně po každém a za jakoukoli cenu jako MM před zraněním. Je to jen otázka peněz, a času, možná už tento rok.... jsem opravdu zvedavý jak k té výzvě dle mého MM už lehce za horizontem kariéry postaví a jak se mu bude dařit.

Bauman (51) napsal 23.03.2021 v 16:10-1

Myslím že už to nedá a přes to že mu nefandim je to škoda. To oddalovani asi nebude podle lékařů ale už si nevěří. Hlavně si to pokazil když chtěl tak brzy opět závodit. To neměl. Snad se pletu protože tam mezi chlapy patří a chybí tam. Když už víš jak to bolí tak už přes limit nepujdes a on tam byl pořád. Vážně mu preju abych se pletl.

SLAY (806) napsal 23.03.2021 v 11:13+1

teprve na trati se reálně ukáže jestli MARC je stále schopný "vypnout " mozek a jet Kdo začne jezdit moc hlavou většinou neuspěje potkalo to Rossiho,Lorenza .Možná i kvůli tomu Pedrosa nedokázal v MOTO gp vyhrát titul chybělo mu v rozhodujích chvílích jet na max. riziko.

sklenda (42) napsal 23.03.2021 v 10:47

Portimao ještě nedá tam je to strašná divočina ..teda podle mně

pokeec (39) napsal 23.03.2021 v 10:47+1

Chybí mi tam ten drzej spratek Snad se dá brzo do kupy.

omg (1411) napsal 23.03.2021 v 10:40+1

Slušná palba tady.

technasia (1933) napsal 23.03.2021 v 10:40-1+4

souhlas s Rossifand už neuvidíme MM na kterého jsme byli zvyklý.nejenom zdravotní omezení,víc jak rok pauza,kvalitní konkurence(hlavně Duc a FQ)30tka na krku ale vítr z plachet a motivaci mu vezme vědomí že Rossiho nesesadí z trůnu ještě za 46 aktivní moto gp kariéry.chtě nechtě čas nezastavíš a tohle je zřejmě poslední max předposlední 46 season.to už jaksi Mára nestíhá

TDM851 (4089) napsal 23.03.2021 v 10:08+3

Ty vole Goat93. Tak proč tu píšeš o titulu, s Majkim a jemu podobnými tu řešíte start v Quataru?
Největší vymetenec je tedy nyní podle tebe asi samotný Marquez, protože se přihlásil na startovní soupisku závodu v Quataru

goat93 (643) napsal 23.03.2021 v 09:49+2

Operaci měl 3. prosince a bývalý lékař Motogp dr. Costa říká: "Předpokládám dobu zotavení 6 měsíců, která se při šťastných kombinacích může stát čtyřmi. “ Nemá za sebou ještě ani čtyři měsíce zotavení. Tak asi tak pro zdejší chytrolíny Ted to zkusil, jestli to už náhodou nejde a nešlo to, v Portimau už bude mít za sebou další tři týdny zotavení... https://www.italy24news.com/2021/03/motogp-dr-costa-with-me-marquez-would-not-have-lost-the-season.html

afro-r1 (513) napsal 23.03.2021 v 09:33

Trochu mi to pripomina tu statni hru na lockdown - jeste tri tydny, jeste tri tydny, jeste tyto dva zavody ne, a pak ty dalsi take ne...
Kdyby jeli letos bez nej a v pripade pokroku mu treba na podzim dali motorku a divokou kartu, udelali by lepe. (U pripadnou vyjimku u Dorny strach nemam)

Komik64 (3036) napsal 23.03.2021 v 08:51+3

Když se tady píše o slavných, dnes je, mimochodem, 23. 3. a to 1981 podlehl zraněním po nehodě Mike Hailwood.

Rossifand (1129) napsal 23.03.2021 v 08:22-1+2

Hnědky smáli jste se, že Vale je vydechlej, že zabírá sedačku, že dlouho nevyhrál, že nezískal víc jak deset let titul! Věřím tomu, že kdyby VR ukončil jak by si někteří přáli v roce 2015, nejdéle 2016 tak by ho MM v titulech s tím co měl za zády překonal. Jenže za poslední dva roky co MM jezdil, silně vyžadoval obdiv a uznání. Chtěl smazat žlutou z tribun, která tam byla hlavně díky VALEHO ÚČASTI. Jízda MM byla až zbytečně bezhlavá a riskantní a to se mu nakonec tvrdě vymstilo! Vždyť stačilo, jen každý rok získat nejvíc bodů.
Hnědky smáli jste se že trička a kšiltovky tituly nevyhrávají! Pravda že nevyhrávají, ale největšímu soupeři teď zamezují!!! Co myslíte? Nebyl ten Valentino o totální prvenství v daleko vyšší hře , než se zdá?

danycb (49) napsal 23.03.2021 v 08:14

Po čerstvém úrazu chtěl hned zpátky (a nedopadlo to dobře) a teď po roce léčení si dá ještě čas na pořádné doléčení. To znamená, že dostal ROZUM. Jen nevím, zda je to pro jeho závodění a výsledky dobrá nebo špatná zprava.

Plastky266 (653) napsal 23.03.2021 v 05:40

Tak uvidíme. V každém případě pokud to nezkusi je jasné, že dobře to není... A dva závody s nulou není dobrý v součtu, že by na mašinu Moto GP sednul pak po víc jak roce bez km v testech. Na druhou stranu se evidentně Honda jisti, Epargaro zatím nejel špatně, Brasl dokonce nečekaně dobře. Ale ač není mu kůň, tohle jsou blbě situace případně konce....

petr1000001 (207) napsal 23.03.2021 v 00:04+2

Tak mám pocit,přes to že je tento článek o MM,že VR bude jezdit i příští rok a nechá tak za sebou další milník v podobě dalšího co mu šel po krku a už už to vypadalo,a ouha...
Přeju MM aby se mu ruka uzdravila,hlavu nechám na něm a uvidíme co předvede,ale rozhodně si nemyslím,že by mněl patřit k favoritům této sezony,ať nastoupí kdykoliv.. no a podle této se to "bude odvíjet dál" jestli nějaké dál bude,a jak říkám přeji mu uzdravení a přes to že nepatří k mím oblíbencům,respekt si u mně vysloužil... budu na něj vzpomínat jako na Stonera,Biagiho,Gibernaua,Lorenza (ba ne Lorenza mrdat... )

martin1 (658) napsal 22.03.2021 v 22:52

Tyto 2 závody je jen začátek daně za ten zásek následovných rozhodnutí po nehodě.Prostě už tu ruku nikdy nebude mít jako dřív.To je realita.Netvrdím, že nebude mít úspěchy, ale ruku na srdce kdo by chtěl jet top 5 s takovým riskem pádu...

Milan34 (72) napsal 22.03.2021 v 22:48

Jak jsem psal minuly týden to že to jde zkusit neznamená že to hned půjde a jak je vidět ruka ještě není vůbec Ok tak snad se to brzy vyřeší

Mistr-kat (562) napsal 22.03.2021 v 22:29+1

Nejsem fanoušek MM, nicméně mu ze všeho nejvíc přeji, aby se do sedla motorky co nejdříve vrátil. A to hned z několikla důvodů:
Nám všem, těm skeptikům buď zavře huby tím, že předvede velkolepý návrat hodný jeho jména a bez skrupulí uzme titul a to bez ohledu na prodělaný úraz a dělku jeho léčení.
Nebo zavře huby všem těm, kteří ho do role megfáry pasují, bezmezně mu věří a on už prostě ten velkolepý nástup nedá, ať už bude příčina jeho neúspěchu jakákoli.
V tom nejhorším případě prožije vlastní zklamání z toho, že jeho tělo už nebude schopno pružně reagovat na fyzický vývoj mladších rychlíků a jeho mozek proti jeho vůli přepne do režimu "SAFE RIDE", tedy jezdím rychle, ale bezpečně. Poslední varianta (kterou dle mého jede VR) mi u něj připadá spíše jako z říše scifi, nicméně nikdo z nás ani jen netuší, co se mu v hlavě odehrává nyní a co se mu hlavou bude honit po prvním závodě...AŤ tak, či onak, budiž mu přáno závodit co nejdříve.

Honza-K (830) napsal 22.03.2021 v 21:07+3

Myslím, že i pro někoho jeho kvalit to nebude snadné. Rok na tom nesedět je dlouhá doba. A vzhledem k tomu, že se mu zranění do teď v podstatě vyhýbala, dá se asi očekávat, že bude opatrnější...

goat93 (643) napsal 22.03.2021 v 21:05+1

Rossi má taky divnou ruku, ale má skvělého kámoše

TDM851 (4089) napsal 22.03.2021 v 20:48+6

Já si myslím, že už ho to nebaví. Místo aby trénoval, tak tu borcovi ukazuje, jak ho chytne za koule

miramara (1558) napsal 22.03.2021 v 20:31+4

Liga se skládá vždy z více družstev, týmů ,sdružení nebo spolků ...takže pokud někdo tvrdí že MM jede první ligu, a zbytek pole druhou, tak je to blbost...samostatná jednotka žádnou ligu netvoří

Rossifand (1129) napsal 22.03.2021 v 20:02-1+6

A já se těšil, jak zase bude rozrážení kuželek a praskání kapotáže... Teď vážně, čekal jsem, že určitě zkusí min. FP, ale kdo tu nejvíc byl přesvědčen o tom že pojede a postačí FP1 na výhru, byl Goat93, jen se ukázalo, jak jeho teorie (které má z bohatých životních zkušeností) byli znovu smeteny ze stolu. Ale bacha! Najednou mu bylo divný, že mu nikdy neukázali, jak tvrdě brzdí . Kdo zažil jakoukoliv soutěž, si nemůže myslet to, že nastoupí až v době, kdy bude v plné síle. Po nástupu, nebude tak dominantní, jako před úrazem. Jak to s ním bude dál ukáže čas. Že další, aspoň jeden titul nikdy nezíská vyloučené není, ale nevěřím tomu, že ne tak hladce jako tomu bylo. Kor, jestli Honda rozloží síly do více jezdců.

McAntos (36) napsal 22.03.2021 v 19:59-3+9

Jsem fanoušek MM. Sleduji ho a mám od něj i podepsaného Fároše. Na to jak měl tu ruku dodrbanou ( tři operace, infekce, nehojivý zánět, antibiotika) tak se vůbec divím, že už jezdil.
Ta druhá liga co jela loni, viz. počet bodů mistra světa Joana Mira, nemůže Marca ohrozit, samozřejmě za podmínky, že se vyhne zranění. Když bojovali s Dovičem na Ducati a souboje byli velmi vyrovnané, tak i tak měl ke konci 120 bodů náskok na druhého.
Opravdu si reálně myslím, vzhledem k tomu, že kvůli Covidu byl zimní vývoj zastaven, tedy motorky budou přibližně stejné, tak i kdyby vynechal první 3 závody by měl 9 titul při troše štěstí dát.
On nemá povahu na to, aby na jistotu kroužil kolem 5 místa. Buď bude jezdit o bednu nebo bude padat. Proto je to takový adrenalin a radost mu fandit.

Orgovany (794) napsal 22.03.2021 v 19:26+1

No panečku ..... to bude asi vážné . Škoda, těšil jsem se na jeho návrat .....

vinokurov (494) napsal 22.03.2021 v 19:18+4

Myslím že je to rozumné rozhodnutí, teď udělat uspěchaný návrat by mohlo být osudné.Sezona je dlouhá,v jeho případě, když bude ve formě vše v pohodě dožene.

Mann (1514) napsal 22.03.2021 v 19:10+1

Rozumné rozhodnutí, obzvláště pokud chce bojovat o tituly v dalších sezónách. Ale jinak jako čistě PíáRkovou informaci to vnímám taky

Dejf57 (605) napsal 22.03.2021 v 18:38

V Kataru maj ostatni ted natestovano... V Algarve ne, takze podle me je otazka, (pokud tam pojede) jestli mu to bude trvat 3 kola nebo 3 treninky. Kez by tech zavodu nejel aspon 5, aspon by ten boj o titul byl zajimavejsi.

technasia (1933) napsal 22.03.2021 v 18:28+4

tak to je ale další hřebík do rakve tohoto trapného espaňol,dorna, repsol, honda, jeřábník projektu na vyrovnání a překonání 9 mistrových titulů

Předchozí
1 2
Následující



TOPlist