Lorenzo má zlomené zápěstí, musí na operaci

Vůbec dobře nezačíná letošní rok pro Jorge Lorenza, který má právě letos premiéru s týmem Repsol Hondy v mistrovství světa silničních motocyklů třídy MotoGP. Trojnásobný šampion královské kubatury si v sobotu při tréninku v Itálii zranil levou ruku a bude muset v pondělí podstoupit operační zákrok.

Jak by toho Jorge Lornezo neměl ohledně zranění dost. Uplynulou sezonu mu právě zranění předčasně ukončilo naděje na solidní celkový výsledek v jeho posledním roce s Ducati. Ještě v průběhu sezony absolvoval operaci levého zápěstí a v prosinci pak operaci pravé nohy.

Teď v sobotu Jorge Lorenza přijali v nemocnici ve Veroně, kde se dostavil s přetrvávajícími bolestmi levé ruky, což měl být následek nehody při tréninku. Jak tým Repsol Hondy v neděli odpoledne prozradil, jedná se o zranění levého zápěstí, konkrétně je zlomená člunkovitá kost.

Jednatřicetiletý Španěl má v pondělí v Barceloně podstoupit operační zákrok a pak bude muset rychle rehabilitovat, jelikož už začátkem února jsou na programu první předsezonní testy v Sepangu. Ještě dřív je ale slavnostní prezentace týmu Repsol Hondy, jenž je s termínem 23.ledna v Madridu.

Bližší informace budou známy až po operaci, kterou má provést Dr. Xavier Mir.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 4 Kč od 2 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Rosička přispěla 2 Kč
masi přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist