Karel Abraham odjíždí ze Sepangu zklamaný. Závod nedokončil

Karel Abraham si v Malajsii vybral obrovskou dávku smůly. Už v pátek musel s týmem řešit problémy s motocyklem, které se mu nevyhnuly ani v neděli. V závodě mu ve čtvrtém kole jeho stroj zhasl a rodákovi z Brna se jej už nepodařilo opět nastartovat. Ze Sepangu tak odjíždí bez bodů a vinou sobotního pádu také s několika modřinami.

„Je neuvěřitelné, jak smolný byl pro nás tento víkend. První den jsem měl technický problém, včera jsem zase hned když začalo pršet havaroval a odnesl si z pádu pár modřin, které mě bolí ještě teď. Dnes jsme zas měli problém s elektronikou, motorka zhasla a už nešla znovu nastartovat,“ mrzí Karla Abrahama, který startoval do závodu z 21. místa.

„Dnes ráno jsem se přitom cítil už lépe a ve warm-upu jsem byl blízko nejlepší desítky. Neodstartoval jsem sice skvěle, dostal jsem se ale před pár jezdců a přibližoval jsem se Nakagamimu, který dojel závod na čtrnáctém místě. Problém vyřešíme, jsem ale zklamaný, protože jsme měli na to zopakovat náš výsledek z Austrálie a získat pár bodů. Bohužel však odjíždíme domů s ničím," lituje český pilot, který si minulý týden na Phillip Islandu dojel pro své nejlepší umístění v sezóně.

Informace o redaktorovi

Andrea Štipčáková - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 6 Kč od 3 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
kybi přispěl 2 Kč
Marian16 přispěl 2 Kč
masi přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist