Karel Abraham odjíždí ze Sepangu zklamaný

Karlu Abrahamovi se závod v Malajsii nevydařil. Český závodník skončil na poslední pozici se ztrátou téměř tří sekund na jezdce před sebou a ze Sepangu tak odjíždí bez bodů.

„Neodstartovali jsme špatně, hned vedle mě byl ale Mika Kallio, který na mě trochu zatlačil a já se propadl na poslední místo. Když jsem se snažil dostat před nějaké jezdce, Jorge Lorenzo mě vytlačil doprava přes obrubníky a já už jsem nestačil zabrzdit. Musel jsem vyjet do kačírku a téměř zastavit motorku, čímž jsem ztratil nějaký čas,“ vysvětlil Karel Abraham.

„Byl to závod jako ze špatného snu, soupeřil jsem sám se sebou. Zkoušel jsem jezdce přede mnou dohnat, ale nepodařilo se mi to,“ mrzí brněnského rodáka, který věřil v boj o body. „Měli jsme tempo, dobré nastavení a byli jsme připraveni.“

V Sepangu zasáhla Karla Abrahama tragická zpráva. Během víkendu zemřel šéf jeho fanklubu, Jiří Dočekal. „Děkuji ti moc za všechno, co jsi pro mě a všechny fanoušky kdy udělal. I když jsem to možná nedával najevo tak, jak bych měl, vždy jsem si toho moc cenil, protože jsem vědět, kolik úsilí jsi do toho dával. Budeš nám tu moc chybět," rozloučil se český zástupce v MotoGP se svým dlouholetým kamarádem na sociálních sítích.

Informace o redaktorovi

Andrea Štipčáková - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 4 Kč od 2 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Rosička přispěla 2 Kč
masi přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist