Kallio, Melandri a Lorenzo dominovali rannim treninkum

Ve vsech tridach se jezdilo rychleji, nez vcera. V kubature MotoGP pak dominovali jednozacne jezdci na motocyklech Honda.

125 ccm
Mika Kallio na KTM zajel nejrychlejsi cas 1.51.589, cimz byl o 0,6 sec. rychlejsi, nez pri vcerejsim provizornim Pole - Position Ital Mattia Pasini. Ten byl dnes dopoledne 2., pred Thomasem Lüthim, Sergiem Gadeou a Marcem Simoncellim. Lukas Pesek zajel 14., Karel Abraham 40. treninkovy cas.
MotoGP
Marco Melandri na Honde v case 1.42.856 byl prvnim pilotem o tomto vikendu, ktery se dostal pod hranici 1.43. V Top - Ten skoncili tentokrate vsichni piloti na strojich Honda, a to v poradi Nicky Hayden (2.), Sete Gibernau (3.) a Alex Barros (4.). Nejlepsim jezdcem na Yamaze byl potom Colin Edwards (5.), nasledovan Makotou Tamadou (6.) a Maxem Biaggim (7.). Valentino Rossi po problemech s motocyklem skoncil jako 8., kdyz prvni desitku dnes dopoledne uzavirali John Hopkins (9.) na Suzuki a posledni pilot na Honde, Troy Bayllis (10.).
250 ccm
Stejne jako vcera, mel vse pod kontrolou domaci Jorge Lorenzo na Honde casem 1.46.200. Za nim nasledovali Sebastian Porto, Dani Pedrosa, Randy de Puinet a Hiroshi Aoyama. Casey Stoner byl po padu 6. ovsem daleko hure dopadl Andrea Dovizioso, ktery se momentalne nachazi u Dr. Costy a nevi se, jestli bude dnes odpoledne trenovat a zitra startovat. Jakub Smrz byl dopledne 16., Radomil Rous pak 24.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist