Jak najít dobrý tým ve třídě do 125 ccm

Najít dobrý tým v nejnižší obsahové kubatuře je dost velký problém, ostatně se o tom přesvědčují jak Michi Ranseder z Rakouska, tak i Švýcar Randy Krummenacher

Rakušan Michi Ranseder jel v Misanu svůj 5. závod za nový tým CBC Corse Aprilia. A poprvé se mu také podařilo bodovat (11. místo v cíli). "Mohu zůstat i v sezóně 2010 u týmu CBC Corse, zatím ale nevím za kolik! Ovšem nevypadá to vůbec špatně. Nutno však říci, že mezi 10. a 15.místem je obrovská tlačenice a také minimální rozdíly. Pokud však nebudu v dalších závodech pravidelně bodovat, tak raději s motocyklovým sportem skončím a budu si budovat civilní kariéru" říká Rakušan, který sezónu zahájil s čínským týmem Haojue. 

Švýcar Randy Krummenacher nastupoval do sezóny určitě s jinými plány, než to zatím vypadá. Má totiž v nizozemském týmu De Graaf k dispozici tovární motocykl Aprilia RSA, výsledky tomu ale neodpovídají. S pouhými 15 body je švýcarský milovník horských kol až na 23. místě průběžné klasifikace. Jeho manžér Marco Rodrigo říká: "Je hodně těžké s takovými výsledky získat místo v dobrém týmu. Randy je jistě velmi talentovaný jezdec, ale zatím svůj talent nepřevedl do výsledků závodů. A řada mladých jezdců čeká na svou příležitost. " 

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist