Grand Prix Británie MotoGP - kvalifikace

Třetí kvalifikční vítěství pro Daniela Pedrosu připravil britský okruh Donnington park.

Daniel Pedrosa získává další vítězství v kvalifikaci třídy MotoGP, když dnes časem 1:27,676 vytvořil nový absolutní rekord okruhu Donnington park. Na druhém místě skončil Chris Vermeulen, který s tovární Suzuki překonal třetího Marca Melandriho o pouhých 0,047 sekundy.
Do druhé řady se zítra při startu nejsilnější třídy postaví dnes čtvrtý John Hopkins, pátý Loris Capirossi a šestý Randy de Puniet. Třetí řadu poté vytvoří Shinya Nakano, Casey Stoner, jenž dlouho dnešní kvalifikaci vládl a Kenny Roberts jr, který také dlouho patřil mezi nejrychlejší.
Až ve čtvrté řadě bude stát Colin Edwards, Nicky Hayden a Valentino Rossi, kteří dnes nijak výrazně neoslnili. Pátou řadu vytvoří třináctý Carlos Checa, čtrnáctý Makoto Tamada a patnáctý Alex Hofmann. Poslední šestá řada bude složená z Jamese Ellisona, Ivana Silvy a Jose Luise Cardosa.
Michel Fabrizio se při poslední volné části trénování dnes ráno zranil a do dalšího průběhu Grand Prix Británie nezasáhne. Na startu závodu tak uvidíme pouhých 18 strojů.

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist